Vágólapra másolva!
"Szép, tehetséges és megbecsült" - ezt gondolják róla rajongói, de ezt vallja róla az Estée Lauder cég is, amely őt választotta ki arra, hogy arcával népszerűsítse kozmetikumait.  
Vágólapra másolva!

A 32 éves színésznő hamarosan nyomtatott és televíziós kampányokban lesz látható, majd az Estée Lauder legújabb parfümjének lesz szószólója, amely jövő tavasszal kerül a boltokba.

"Gwyneth régóta a terveink között szerepelt" - nyilatkozta John Demsey, aki január óta, amikor átvette az irányítást a cégnél, azon dolgozik, hogy felrázza a márkát Csipkerózsika-álmából. "Gwyneth tehetséges, komoly, szép anya, és megbecsült a szakmájában."

Paltrow, aki 2000-ben a Dior cég táskáit reklámozta, és akiről már akkor azt híresztelték, hogy Liz Hurley helyét fogja átvenni az Estée Laudernél, elmesélte, hogy szerinte többé nem jelent stigmát egy színésznő számára, ha reklámfilmekben szerepel. "Halle Berry a Revlonnak dolgozik, Nicole Kidman a Chanelnek, én pedig büszke vagyok arra, hogy egy ilyen nagy múltú márkanévvel fognak kapcsolatba hozni. Ráadásul mindig szerettem Estée Lauder természetes és könnyed szépségét."