Elle Macphersonnak új udvarlója van

Vágólapra másolva!
Nem kellett túl sokáig magányosan búsulni Elle Macphersonnak, aki nyáron szakított barátjával, Arpad Bussannal, a francia üzletemberrel. A modellből lett divattervező kilenc éves kapcsolatán most egy focista mellett igyekszik túllépni.
Vágólapra másolva!

Elle Macpherson kilenc évig élt együtt Arpad Bussannal, akivel ugyan nem házasodott össze, de szerelmük köztudottan igen komoly volt, két gyermekük is született hosszú kapcsolatuk során, a most hét éves Flynn és a két éves Aurelius C.

Elle júniusban jelentette be, hogy külön költözött párjától, mert már nem mentek jól a dolgok. A fehérneműket tervező ex-modell egyébként azóta is baráti kapcsolatban maradt Arpaddal, és a gyermeknevelés feladatait is gond nélkül megosztják, de Elle szerint a szerelem véget ért, és "tovább kellett lépni, hogy mindenki boldog maradhasson".

Elle Macpherson igyekezett is boldog maradni, és egy ideje új pasi is feltűnt a láthatáron, egy Sol Campbell nevű focista személyében, aki jelenleg az Arsenal csapatát erősíti, és nem az első híres barátnőjét fogyasztja: korábban Didóval és a teniszcsillag Martina Hingisszel is összeszűrte a levet.

A 31 éves focista, és Elle között állítólag egyre komolyabbá válnak a dolgok, a volt modell egyik barátja a Mirror magazinnak, így mesélt az új románcról: "Sol és Elle nagyon közel kerültek egymáshoz, és bár megállapodtak, hogy nem sietik el a dolgot, úgy tűnik, most már nem bírnak tovább várni, és felvállalják egyre erősödő szerelmüket."

A párt egyébként egy londoni étteremben együtt is látták a hétvégén, ahol egy hátsó asztalnál összebújva ölelkeztek, és még evés alatt is alig bírtak elszakadni egymástól - állítják a szemtanúk a Mirror magazinnak.