Elle Macpherson megijedt az állatvédőktől

Vágólapra másolva!
Az utolsó pillanatban mondta vissza most induló reklámkampányát Elle Macpherson, mert a Blackglama cég képsorozatában női bundákban pózolt volna, de a modellt állatvédők fenyegették meg.
Vágólapra másolva!

Bár a modell nem erősítette meg hivatalosan, hogy fenyegetést kapott, erre enged következtetni az a tény, hogy a megjelenés előtt néhány nappal visszamondta a Blackglama divatcég új reklámsorozatát, mert állítása szerint nem szeretné, ha családja állatvédők támadásai miatt kerülne veszélybe. A "What becomes a legend most?" címet viselő kampány képein Elle Macpherson női bundában látható, de a modell most szeretné lefújni az egészet, mert állítása szerint nagyon megijedt a lehetséges következményektől.

"Két gyermek anyjaként gondolnom kell a családomra, és nem szeretném, ha állatvédő aktivisták zaklatnának minket" - magyarázta. Jelenleg éppen ügyvédei tárgyalnak a Blackglama divatcég megbízottjaival a lehetséges megoldásokról, de úgy fest, Elle komoly büntetésre számíthat, ha nem születik megegyezés a változtatásokról.

A "What becomes a legend most?" kampány keretében nem csak a 42 éves Elle Macpherson jelent volna meg, olyan nagy nevek szerepeltek már a Blackglama reklámsorozatában, mint Linda Evangelista, Gisele Bundchen, Cindy Crawford, Barbra Streisand, Liza Minnelli, Cher és Sophia Loren.