Britney üzenete szülés után

Vágólapra másolva!
Britney Spears szerda délután hozta világra fiát, aki a Preston Michael Spears Federline nevet kapta. Az énekesnő most nyilatkozatot tett közzé honlapján, amelyben a szülésről mesél a rajongóinak.
Vágólapra másolva!

A popsztár - rajongói oldalán található közleménye szerint - remekül érzi magát, és a baba is jól van, bár a császármetszés igen megviselte az énekesnőt. A Los Angeles-i UCLA Medical Center orvosai Britney szerint remek munkát végeztek, és férje, Kevin Federline is végig kitartott a szülés alatt.

A közleményben az énekeső elsősorban megköszöni mindenkinek, hogy kitartott mellette, rajongóinak, hogy számtalan jókívánsággal látták el a terhesség ideje alatt, és a szülés napján is. "Mindenki egészséges, és nagyon boldog. Eufórikus érzés kerített hatalmába, hogy egy egészséges fiúgyereknek adhattam életet. Köszönöm mindenkinek, hogy mellettem állt, és a rengeteg szép üzenetért is nagyon hálás vagyok" - olvasható a levélben.

Britney korábban arról is beszélt, hogy nagyon fél a fájdalomtól, és reméli, hogy császármetszéssel fogja megszülni gyerekét. Ez így is lett. "Anyukám azt mesélte, hogy szülés közben érezte élete legszörnyűbb fájdalmát. Voltak pillanatok, amikor nagyon féltem a fájdalomtól, örülök, hogy nekem nem kellett átmennem ezeken a dolgokon" - idézte az énekesnőt szóvivője, aki tömören fogalmazva az újságírók előtt csak ennyit tett még hozzá: "Britney és a baba is egészséges, és teljesen jól van. A szülés komplikációk nélkül ért véget, gyorsan és hatékonyan."