Britney Spears már most vagyonokat költ kisfiára

Vágólapra másolva!
Miután nemrégiben megtudta, hogy fiút vár, Britney Spears bevásárlókörútra indult, hogy mindent beszerezzen, amire hamarosan születendő gyermekének szüksége lehet. A popsztár egy nap alatt tízezer dollárt tapsolt el egy bababoltban.
Vágólapra másolva!

Britney korábban is azt nyilatkozta, hogy mindent meg akar adni születendő fiának. Egy magánklinikán fog szülni, a legjobb orvoscsapat felügyelete alatt, a szülőszobát pedig plüssállatokkal, léggömbökkel és vidám színekkel akarja majd berendezni, és azt szeretné, ha a baba világra jöttekor a Bambi zenéje szólna.

Októberre várt gyermekének Britney már eddig is nagy felhajtást csapott, de most, hogy biztosan tudja a születendő baba nemét, az énekesnő Beverly Hills-ben zárás után csak saját magának kibérelte a Petit Tresor nevű bababoltot, és összesen tízezer dollárt költött el babaruhákra, kiegészítőkre, játékokra, krémekre, olajokra, hintőporra és más fontos, vagy kevésbé fontos dolgokra.

A bolt vezetője elmesélte, hogy a sztár férjével együtt érkezett a luxusboltba, és órákon keresztül válogattak az áruk között, miközben jórészt a születendő gyermek nevéről beszélgettek. Britney Spears és férje, Kevin Federline még nem választott nevet a fiúnak, de az énekesnő egyik közeli ismerőse szerint a Preston eddig a favorit. Ezt az értesülést a popsztár szóvivője még nem erősítette meg, de azt mondta: "A Preston valóban nagyon szép név lenne."