Versace ruhákat tervezne Britney gyerekének

Vágólapra másolva!
Nem telik el hét anélkül, hogy a Britney Spears gyerekének születése körül ne legyen valami újabb felhajtás. Most éppen Donatella Versace hívta fel a popsztárt telefonon, és felajánlotta neki, hogy ruhákat tervez születendő babájának, ráadásul teljesen ingyen.
Vágólapra másolva!

Nemrégiben még arról cikkeztek a pletykalapok, hogy Britney Spears férjével együtt tízezer dollárt költött el egy luxus-bababoltban egyetlen nap alatt - ebből arra lehet következtetni, hogy a baba nem szenved majd hiányt semmiben. A híres divattervező, Donatella Versace mégis úgy gondolta, hogy jótékonykodik az énekesnővel. A hétvégén telefonon kereste fel Britneyt és felajánlotta neki, hogy ingyen tervezne több ruhakollekciót is a popsztár születendő gyermekének.

Az ajánlatról Britney szóvivője számolt be a Sun magazinnak: "Donatella lelkendezve hívta fel Brtiney Spearst, és felajánlotta, hogy egy egész szekrényre való ruhát tervezne a szeptember végére várt babának. S bár a divattervező és az énekesnő nincsenek szoros kapcsolatban egymással, de egy körben mozognak, néhányszor találkoztak is már, de Britney még soha nem fogadott el ilyen nagylelkű ajánlatot. Nem tudom, milyen válasz születik majd, de úgy gondolom, hogy Madonna példáját követve Britney is azt szeretné, hogy az ő babája legyen a legdivatosabb a világon."

A híres divattervező Madonna lányának, Lourdes-nak is tervezett már kollekciókat, amelyeket Britney is látott, és elismerően nyilatkozott Donatella Versace munkáiról.