Károly herceg és Camilla titkos gyermeke

Vágólapra másolva!
A napokban az egyik amerikai napilap meglehetősen bizarr állításokkal sokkolta az olvasóit. Információik szerint az angol trónörökösnek és Camilla Parker-Bowlesnak van egy közös gyermekük, akinek a létezését egészen idáig teljes titoktartás övezte.
Vágólapra másolva!

Az már régóta köztudott, hogy Károly herceg már Dianával való házassága előtt szerelmes volt Camillába, akivel 1980 nyarán rengeteg időt töltöttek egymás társaságában. Mindezt természetesen a legnagyobb titokban, hiszen hónapokon belül került sor a trónörökös esküvőjére. Camilla állítólag ekkor, 1980 nyarán esett teherbe. A kétségbeesett Károly elújságolta a hírt az édesanyjának, aki a lelkére költötte, hogy titokban kell tartani a gyermek létezését. A leánygyermeket születése után egy megbízható házaspárra bízták, akik soha nem említették a gyermeknek, hogy kik is valójában a szülei.

A kislány közben nagykorú lett, akit természetesen érdekelt, hogy kiktől származik. Nevelőszülei nemrég elárulták neki, hogy hercegi vér csörgedezik az ereiben. A hallottak természetesen sokkolták a lányt, aki szeretne továbbra is anonim maradni.