Súlyos pszichés gondjai is vannak Katalin hercegnének?

Katalin hercegné
Nem közöltek részleteket.
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
A hercegnét sebezhetővé tette egészségégi állapota és az önbizalma is meginoghatott.
Vágólapra másolva!

Januárban érkezett a hír: Katalin hercegné kórházi ellátásra szorul. Akkor még csak annyit árult el a palota, hogy a hercegnére egy tervezett hasi műtét vár és húsvétnál előbb biztosan nem jelenik meg nyilvános eseményeken. 

Egy királyi szakértő szólalt meg most, aki úgy véli, hogy a hercegnét gyengévé és sebezhetővé teszi állapota és az önbizalma is meginoghatott. 

Jennie Bond szerint a hercegné lelkileg „törékenynek” érzi magát: „Egyértelmű, hogy bármi is történt vele, valószínűleg törékenynek érzi magát – mentálisan is” – nyilatkozta Bond a The Mirror magazinnak.

Az, hogy élete csúcsán egy ilyen komoly visszaesést kelljen megélnie gyengítheti az önbizalmát, így a felépülésének ebben a szakaszában törékeny lesz

 - állítja a szakértő, aki biztosra veszi, hogy a hercegné gyógyulását még inkább nehezíti, hogy nagybátyja nyilvánosan beszélt az állapotáról. 

 Gary Goldsmith – aki a hercegné édesanyjának bátyja –   az ITV Celebrity Big Brother című valóságshow új évadában taglalta unokahúga állapotát, és privát dolgokat is elárult. 

A legjobb ellátást kapja a világon. Vegyes dolgokat hallottam Kate-ről, és nem akarok nyilatkozni, de remélem, bármi is van, visszatér

-  mondta.

Goldsmith nem árult el túl sokat Katalin hercegné állapotáról, és nagyon kedvesen fogalmazott, amikor róla beszélt, a királyi szakértő úgy gondolja, hogy már ez is túl sok információ lehetett Katalin hercegné olvasatában. Szerinte ugyanis a nagybátyja úgy tesz, mintha közelebb állna unokahúgához, mint valójában.

Nem hiszem, hogy ez egy különösebben szoros kapcsolat, és azt sem, hogy még a »belső kör« része lenne – azt hiszem, mostanra egyre inkább kiszorult a körből

 – fogalmazott a szakértő, aki szerint most minden külső hatás, nyilatkozat és találgatás gyengítheti Katalin hercegné önbizalmát és ronthat lelkiállapotán.