Ruhát rendelt online, vért és konzervbabot is kapott - videó

Vágólapra másolva!
Megdöbbentő videó kering a TikTokon, amelyben egy női vásárló arról beszél, hogy ruharendelése mellé vér és egy konzervbab is került. Az esetet ki fogják vizsgálni.
Vágólapra másolva!

Szokatlan videó terjed a TikTokon, amiben egy nő arról beszél, hogy hétfőn vett át egy küldeményt, amit online rendelt. A csomag kibontásakor azonban nem csak ruhákat, de egy vérrel teli fiolát és egy babkonzervet is talált. 

A videót már több mint 7,5 millió látták.

@anna_200.1 @SHEIN is denying that they have anything to do with it. And the @CDC.govOfficial ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

Azért hátborzongató ez az egész, mert a labor megerősítette, hogy egy fiolányi vérről van szó, így mindannyian azon tűnődtünk, vajon a babkonzerv azért volt ott, hogy eltörje a fiolát, és kitegyen valamilyen betegségnek?

 - mondta Marie. Az Exact Sciences pénteken megerősítette, hogy együttműködnek a szállítmányozó céggel, hogy kiderítsék, hogyan kerülhetett az üvegfiola a nő csomagjába. Az online áruház (Shein) vezetősége azt nyilatkozta, hogy átnézték a gyár felvételeit, és azon látszódik, amikor egy alkalmazott beletette a megrendelt termékeket a nő FedEx-csomagba, de a felvétel bizonyítja, hogy se vérrel teli fiola, se babkonzerv nem került a csomagba. 

Az Exact Sciences - akinek eredetileg a vérrel teli fiolát címezték - azt nyilatkozta, hogy a vért rákszűrési céllal adták fel nekik és nem egy betegséggel fertőzött vér került a nőhöz - írja a NYPost. Az ügyben kivizsgálás indult - írja a Gizmodo.