Kígyómérget szállított partikra kábítószernek egy indiai youtuber

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy népszerű indiai youtubert, miután kiderült, hogy kígyómérget szállított rave partikra. A 15 millió YouTube-előfizetővel rendelkező influencer tagadja a vádakat.
Vágólapra másolva!

A 15 millió YouTube-előfizetővel rendelkező influencert, Elvish Yadavot a vadon élő állatokról szóló törvény alapján vették őrizetbe - írja az NDTV indiai műsorszolgáltató. Egy korábbi partin, amelyen részt vett, razziát tartottak, mert felmerült a gyanú, hogy 

a kígyómérget kábítószerként használják a bulizók. 

A rendőrség nyomozást indított, és öt embert hallgatott ki, akik Yadavot nevezték meg a partik és a kígyóméreg-ellátás szervezőjeként. Yadav, aki megnyerte a Big Brother indiai változatát, a Bigg Boss OTT-t, tagadta az összes vádat - jelentette az NDTV. Azt mondta, hogy teljes mértékben együttműködik a rendőrséggel.

 Kilenc kígyót, köztük kobrákat is találtak a buliban, valamint 20 milliliter kígyómérget

 - közölte a televízió. Yadavot most 14 napos előzetes letartóztatásba helyezték, négy hónappal az első kihallgatása után - jelentette a Times of India.

Az ügyre azután derült fény, hogy a People For Animals állatvédő szervezet panaszt tett, miszerint Yadav és mások kígyókkal és kígyóméreggel forgattak videókat - írta a Sky News.