Furcsa üzenetet küldött az anyjának egy nő, ezután meggyilkolták

Shannon Grant, gyilkos, elítélt
Natasha ismerte a gyilkosát, ugyanis a férfi az exe jó barátjaként mutatkozott be neki.
Fotó: Leicestershire Police
Vágólapra másolva!
Kegyetlen módszerekkel öltek meg egy nőt Angliában. A nő a meggyilkolása előtt furcsa üzenetet küldött az anyjának. A szokatlan levél miatt az anya elmenet lánya lakásához, azonban akkor már csak a gyereke megkínzott holtestét találta. A bíróság a nő gyilkosát elfogta, akit több tíz év börtönre ítélt, annak ellenére is, hogy a férfi a tárgyaláson egy egészen elképesztő történettel állt elő.
Vágólapra másolva!

A 27 éves Shannon Grantot a bíróság azzal vádolta, hogy megölte Natasha Moraist. A férfi a bíróság előtt egy egészen elképesztő történettel állt elő, hogy megússza a több tíz éves börtönbüntetést. Azonban ezt a bíró nem hitte el, ugyanis a férfi ellen rengeteg bizonyíték szól. 

Shanont a gyilkosság napján, június 22-én látták bemenni egy boltba, ahol kábelkötözőt vett. Ezután a férfi elment Natasha lakásához, ahol kegyetlenül meggyilkolta nőt. A gyilkos először rávette a lányt, hogy küldjön anyjának egy üzenetet, amiben pénzt kér tőle. A nő eleget tett a férfinak. Azonban a lány anyjának gyanús volt, hogy gyereke pénzt kér tőle, ezért azonnal a lakásához ment.

Shannon Grant, gyilkos, elítélt
A férfi a gyilkosság után elmenekült.
Fotó: Leicestershire Police / Leicestershire Police

Mivel Nathasha nem nyitott ajtót az anyjának, az asszony hívta a rendőröket, akik betörték a lakás ajtaját, 

majd az emeletre érve megtalálták Natasha meztelen holttestét az ágy alatt.

Később kiderült a 27 éves Shanon a konyhaablakon kiugrott, majd a gyilkosság után elmenekült a helyszínről. Ezután a nyomozók azonosították a férfit és Coventry-ben letartoztatták. 

Shanno lakásában a rendőrök találtak egy levágott puskát és feszítő vasat Natasha vérével, valamint a nő óráját és bankkártyáját. 

A tárgyaláson a férfi tagadta a gyilkosságot és azt állította, hogy egy öt tagú banda tört be a nő lakásába, ahol fegyverrel fenyegették, ezért kénytelen volt elmenekülni. Azonban ezt a történetet a bíró nem hitte el a férfinek. 

Később Shanon elmondta, hogy kábítószer kereskedő és a főnöke Natasha házában tervezte előállítani a drogot ezért meg kellett ölnie a nőt. 

Shannon Grant, gyilkos, elítélt
Natasha ismerte a gyilkosát, ugyanis a férfi az exe jó barátjaként mutatkozott be neki.
Fotó: Leicestershire Police / Leicestershire Police

A férfi mielőtt végzett volna Natashaval, megkötözte, megverte és megkínozta, majd megfojtotta a nőt, és a meztelen holttestet az ágy alá rejtette.

Az orvosszakértők rengeteg égés nyomot is találtak a nő testén. 

Shanon korábban a bíróság elítélte erőszak és lopás miatt is, valamint a mai napon gyilkosság vádjával is bűnösnek találták, amiért életfogytiglanra ítélhetik, amelyből legkorábban 34 év után szabadulhat, feltételesen - írja a Mirror.