Felrobbant egy üzem Detroit közelében, egy ember meghalt - videó

Vágólapra másolva!
Hétfő este robbanások sorozata rázta meg Clinton Townshipet. Egy párologtatókat forgalmazó cégnél egy teherautónyi gázpalack kapott lángra. Egy férfi meghalt, akit a robbanások helyszínétől 400 méterre talált el egy törmelékdarab.
Vágólapra másolva!

Hétfőn este, helyi idő szerint 20:50-kor jelentették be a tűzoltóságra, hogy egy párologtatókat forgalmazó cég lángokban áll Clinton Townshipben. A cégnél egy teherautónyi butángáz-palack kapott lángra, ami robbanások sorozatát idézte elő - írta meg a Fox.

A tűzoltóság szóvivője azt nyilatkozta, hogy egy 19 éves ember meghalt, aki 400 méterre tartózkodott a tűztől. A férfit egy robbanástól a levegőbe repült tartály találta el 

- írja az NBC.

A robbanások meggátolták a tűzoltókat az oltásban, mivel a raktárépületből minden irányba repültek szét a fémdarabok, gázpalackok és ládák. Clinton Township rendőrsége hétfőn este figyelmeztette a helyi lakosságot: 

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni a helyzet súlyosságát. Kérem, maradjanak bent a lakás biztonságában és ne menjenek a környékre.

A helyszínre érkező rendőrök és tűzoltók evakuálták a környéken lakókat. Egy tűzoltó is könnyebb sérülést szenvedett a robbanások következtében - írja az ABC.