Felismerhetetlen az egykor szexi anya, aki több millió dollárért akarta megöletni férjét

Vágólapra másolva!
Egy nő miután elvált férjétől, kitervelte, hogy megöleti a férfit. Az egyik barátjának több millió dollárt ígért a gyilkosságért, azonban a tervét egy beépített ügynöknek is elmondta, így börtönbe került. Az egykori szexi anya arca ma már szinte felismerhetetlen a börtönben készült képeken.
Vágólapra másolva!

A 43 éves Tatyana Remley 12 évig élt házasságban férjével, Mark Remley-vel. A házaspár egy hatalmas örökségből élt fényűző életet, a vagyonuk majdnem 10 milliárd forintnak felelt meg, azonban 2013-ban sikertelenül fektettek be több millió dollárt. A nő ezután keresett fel egy bérgyilkost, akivel szexuális kapcsolata is volt.

A pár 2017-ben egy Showtime által készített dokumentumfilmben is szerepelt, ahol a nő orosznak és szupermodellnek állította be magát. Azonban ezek közül egyik sem igaz,

 

sőt a pár valószínűleg megpróbálta eltitkolni, hogy házasságuk során rendszeresen részt vettek orgiákon.

 

 

image

A dokumentumfilm forgatása közben Mark tudomást szerezett felesége tervéről,

miszerint 2 millió dollárt, azaz több mint 700 millió forintot ígért egy bérgyilkosnak a megöléséért.

A férfi ezután elment a rendőrségre, ahol beszámolt a felesége tervérről a hatóságoknak, így a nő ellen nyomozás indult.

image

Tatyana 2022 májusában elvált férjétől, akiről azt állította, hogy fegyvert fogott a fejéhez, majd később megváltoztatta a vallomását, és azt állította, hogy Mark egyik barátja fenyegette. A nő végül úgy bukott le, hogy egy beépített rendőrnek bevallotta a tervét egy kávézóban.

 

2023 december 23-án bűnösnek vallotta magát, ezért 3 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélték.

 

Tatyanaról a börtönben készült egy kép, ahol jól látszik, hogy a kétgyermekes anyát, aki egykor sportolt és oda figyelt a kinézetére, mennyire megviseli a börtönben töltött idő.

image

A haja zsíros, mint aki teljesen elhanyagolja magát és a szemei alatti táskákból látszik mennyire kialvatlan.

Forrás: DailyStar