Katalin hercegné számára elérkezhetett a búcsú ideje

Vágólapra másolva!
A hercegné mégsem tér vissza a feladataihoz húsvét után.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, hatalmas a titkolózás Katalin hercegné betegsége miatt. Katalin hercegné január 16-án egy londoni magánklinikán esett át hasi műtéten.

A műtét után Katalin lemondta a részvételt több eseményen is, de eddig úgy tűnt, hogy húsvét után visszatér megszokott feladataihoz. Inbaal Honigman asztrológus szerint a hercegnének több időre van szüksége a felépüléshez és emellett a gyerekei nevelése az elsődleges feladata.

Ez a búcsú ideje Katalin számára. Látja, hogy a munkája és szokások, amiknek korábban volt értelme, mára értelmetlenné vált. Tudja, hogy ideje megszakítani néhány kapcsolatot

- olvasta ki kártyáiból Honigman, aki szerint a hercegné a jövőben csak olyan feladatot vállal, amely összhangban vannak a céljaival.

Az asztrológus rávilágít arra, hogy megváltozhatnak a hercegné prioritásai a felépülését követően - írja a Marca.com. Újraértékelheti a munkáját, és előnyben részesítheti azokat a dolgokat, amik örömet és kikapcsolódást jelentenek számára - írja a Bors.