Meghalt egy amerikai család, miután látogatóba mentek az egyik rokonukhoz

Vágólapra másolva!
Egy 5 fős michigani család elment látogatóba a férfi apjához. Amikor már ott voltak, a házban gázrobbanás történt. A robbanás hatalmas volt, a házból szinte semmi nem maradt meg, kilométerekkel távolabb is lehetett hallani. A családból az anya, a férje, valamint két gyerekük meghalt. A legkisebb gyerek és a nagyapa súlyos sérülésekkel került kórházba.
Vágólapra másolva!

A robbanás december 30-án délután történt, Don Bragg a feleségével és a három gyerekükkel átmentek látogatóba az apjához.

A ház a gázrobbanás miatt szinte teljesen megsemmisült, csak az alapja maradt meg, a környék pedig tele volt törmelékkel.

Az esettel kapcsolatban sajtótájékoztatót tartottak a hatóságok, ahol kiderült, hogy a robbanásban négyen haltak meg. Az 53 éves Don Bragg és a felesége, Hope Bragg, valamint két gyerekük, a 22 éves Kenneth és a 19 éves Elizabeth. A 72 éves nagyapát kritikus állapotban vitték kórházba a mentők, a 16 éves Steven pedig súlyosan megsérült.

Azt egyelőre vizsgálják, hogy milyen gázrobbanás történt, azt viszont kizárták, hogy bármilyen szabálytalanság történt volna.

A robbanás akkora volt, hogy 15 kilométerrel távolabb is hallották. Az egyik ott élő férfi még törmeléket is talált az udvarán – írja az ABC News.

Korábban megírtuk, hogy 2014-ben több rab meghalt, amikor gázrobbanás történt az egyik floridai börtönben. Tavaly egy 17 éves fiú egy lopott autóval nekicsapódott egy háznak, ami egy hatalmas gázrobbanást okozott.