Akciófilmbe illő módon szökött meg egy gyilkossággal vádolt amerikai jógatanárnő - videó

Kaitlin Armstrong
Vágólapra másolva!
A 35 éves Kaitlin Armstrongot gyilkossággal vádolják. Már az elfogása is filmbe illő volt, de Armtsrong az őrizet alatt sem adta fel, hogy szabad ember legyen, és több hónapnyi előkészület után meg is szökött a börtönőröktől - írta a Fox News. 
Vágólapra másolva!

Kaitlin Armstrongot azzal vádolják, hogy 2022-ben lelőtte szerelmi riválisát, a profi kerékpározó Anna Moriah "Mo" Wilsont. A nő ellen több dolog szól:

fegyvert vásárolt, aminek a töltényhüvelyeit megtalálták a helyszínen, és az autóját is azonosították a helyszín közelében.

Armstrong ráadásul meg is szökött az országból, nővére útlevelét felhasználva Costa Ricába menekült, ahol megpróbált a külsején változtatni, befestette a haját, és az orrát is megműttette - írta a lap.

43 napig szabad is volt, randizott, jógát tanított, míg a rendőrség rá nem talált.

Armstrong börtönbe került, de a nő nem törődött bele, hogy a következő éveket rabként töltse.

Mint utóbb kiderült,

hosszú hónapokig edzett, futott, guggolt, tornázott, hogy felkészüljön az alkalomra, amikor megszökhet.

Az idő akkor jött el, amikor Armstrong lábsérülést szimulált, és

meggyőzte az őröket, hogy vigyék kórházba és ne tegyék fel rá a lábbilincset.

A klinikáról kilépve a nő futásnak eredt. Egy járókelő felvette a mobiljával a "nagy futást" ezen látszik, hogy a börtönőr el is esik üldözés közben, de Armstrong nem bírt átugrani a két méter magas kőfalon, visszacsúszott róla.

A nőt elfogták. A gyilkosság miatt kiszabott 3,5 millió dolláros óvadékot további 50 ezer dollárral megemeltek a szökési kísérlet miatt.