Kamerafelvétel buktata le a nőt, aki brutálisan meggyilkolta 23 évvel fiatalabb barátját

Vágólapra másolva!
A 47 éves, liverpooli Natalie Bennett több késszúrással kivégezte 24 éves barátját. A nő a bíróságon össze-vissza hazudozott, és azt állította, hogy a fiú rendszeresen rátámadt, ő pedig önvédelemből szúrta le.
Vágólapra másolva!

A 24 éves Kasey Anderson egy héttel a 25. születésnapja előtt halt meg, miután 47 éves barátnője, Natalie Bennett késsel támadt rá.

A nő a bíróságon azt állította, párja drogdíler volt, és rendszeresen agresszív volt vele és rátámadt. Hozzátette, hogy paranoid volt, és voltak olyan pillanatai, amikor teljesen kiszámíthatatlanul viselkedett. Így végül önvédelemből szúrta meg a férfit, és nem állt szándékában megölni.

A bíróság azonban egy szavát sem hitte a kegyetlen nőnek, különösen amikor kiderült, hogy amikor először találkoztak, a fiú mindössze húszéves volt.

Ráadásul minden eddigi bizonyíték Bennett ellen szól. A halott férfi családja például elmondta, hogy Bennett egyszer

úgy megverte Kasey-t, hogy a fiúnak úgy feldagadt az arca, mint az Elefántembernek.

A nő azonban ezt letagadta, és kitartott amellett, hogy a fiú volt az, aki rendszeresen verte őt.

A gyilkosságot az egyik szomszéd kamerája felvette, amelyen az látszik,

ahogyan Kasey a mellkasát szorítja, és összeesik. Bennett még tiszta erőből fejbe is verte barátját.

Ezután tárcsázta a 999-es segélyhívót, és közölte, hogy párja súlyos sérülésekkel jött haza, valaki útközben megverte. Kasey-t az Aintree Kórházba vitték, ahol megműtötték, de húsz nappal később, március 31-én meghalt. A kegyetlen gyilkosságért a nőt akár életfogytiglani börtönre is ítélhetik.

Forrás: DailyStar