Sarokcsiszolóval végzett a saját apja egy 16 éves fiúval

Az apa megölte tizenéves fiát egy sarokcsiszolóval, majd otthagyta a maradványokat a nagyapának, hogy megtalálja, Florida, Stephen Thomas Rodda
Stephen Lee Rodda's remains were found in his granddad's dining room
Vágólapra másolva!
Szörnyű gyilkosság rázta meg egy floridai kisváros lakóit. Egy apa brutális módon, egy sarokcsiszolóval gyilkolta meg a fiát, majd az éppen hazaérő apjának mondta el, hogy mit tett. A fiatal fiú tele volt álmokkal, nemsokára kezdett volna dolgozni, kocsira akart gyűjteni – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A 67 éves Thomas Rodda szeptember 4-én 11 óra körül ért haza, miután a kórházban lábadozó feleségét látogatta meg. A háza előtt a 37 éves fia, Stephen Rodda fogadta, aki azt mondta neki, hogy inkább ne menjen be a házba, mert ott ő meggyilkolt valakit.

Az idős férfi ennek ellenére bement a lakásba, ahol az ebédlőben az unokája, a 16 éves Stephen Lee Rodda megcsonkított holttestét találta.

Stephen Lee Rodda, a meggyilkolt 16 éves fiú Forrás: Polk County Sheriff's Office

A fiút a saját apja gyilkolta meg egy sarokcsiszolóval.

A gyilkost a rendőrök nem sokkal később nem messze a helyszíntől találták meg. A nagyapa elmondta a rendőröknek, hogy a fia rendszeresen fogyasztott drogokat, amiktől halucinált voltak és már nem egyszer meggyűlt a baja a törvénnyel.

Stephen Thomas Rodda, a 37 éves gyilkos Forrás: Polk County Sheriff's Office

A meggyilkolt fiú azért lakott a nagyapjával, hogy segítsen neki a ház körül, amíg a nagymamája kórházban van.

Lee nemsokára dolgozni kezdett volna, szeretett volna pénzt spórolni, hogy autót vehessen magának. Apja ellen gyilkosság miatt folyik nyomozás.