Sírást hallottak egy 4 napja eltemetett csecsemő sírjából

Unrecognizable father with newborn baby son, legs and hand Shirt Unrecognizable Person Sole Of Foot Boys Men Two People Cute Young Adult Adult Child Newborn Baby Lying Down Sleeping Holding Carrying Caucasian Ethnicity Bonding Togetherness Enjoyment Love
Unrecognizable father with newborn baby son, legs and hand. Close up.
Vágólapra másolva!
Felcsillant a remény egy gyászoló családnak négy nappal azután, hogy eltemették három hónapos kisfiukat. Az egyik rokon ugyanis épp a temetőben sétált, amikor sírást hallott a sírból, ezért rögtön rohant a családhoz, hogy a baba még él, azonnal ássák ki.
Vágólapra másolva!

A csecsemő 3 hónapos volt, amikor súlyos láza lett, majd halottnak nyilvánították. Szeptember 10-én temették el a hondurasi Protección egyik temetőjében azon a napon, amikor meghalt.

A gyászoló család egyik közeli tagja elmondta, hogy szeptember 14-én hallották a sírását, amikor a temető mellett sétáltak. Abban a hitben, hogy a babát tévedésből élve temették el, siettek elmondani a családnak a hallottakat - írja a Bors.

A gyászoló család úgy döntött, hogy kiássák a babát a sírból, hogy ellenőrizzék.

Két családtag kétségbeesetten imádkozott életjelekért, miközben a babát felvették a földről. Egy másik rokon a testére tett kézzel próbált életjelet találni a babában – de a baba nem mozdult.

A gyereket kórházba vitték, de nem mutatott életjelet. Miután megállapították, hogy a baba még mindig halott, a kórház visszaadta a holttestet az összetört családnak, akik újra eltemették a babát.

Feltételezhető, hogy a csecsemő katalepsziát mutatott, egy neurológiai rendellenességet, amely izommerevséget és a külső ingerekre való reagálási vagy mozgási képességének átmeneti elvesztését okozta. A katalepszia ritka, és olyan betegségek tünete is lehet, mint a Parkinson-kór vagy az epilepszia. Az orvosok nem tartják kizártnak, hogy a baba ebben szenvedett és valóban élve temették el, de 4 nap után már meghalt.

A címlapi kép illusztráció.