Megállíthatatlannak tűnik Trump választási kampánya

TRUMP, Donald
Atlanta, 2023. augusztus 25. A fulton megyei rendőrség által közreadott nyilvántartásba vételi kép a Republikánus Párt elnökjelöltségére pályázó Donald Trump volt amerikai elnökről. A kép a Georgia állambeli Atlanta börtönében készült 2023. augusztus 24-én, miután a politikus feladta magát. Trump és 18 munkatársa ellen egy georgiai kerületi ügyész büntetőeljárást indított a 2020-as választások eredményének megváltoztatására irányuló kísérlet vádjával. A volt elnök a bűnügyi nyilvántartásba vétel után óvadék ellenében távozott a börtönből. MTI/EPA/Fulton megyei rendőrség
Vágólapra másolva!
Howie Carr, amerikai jobboldali kommentátor beszélt arról a Breitbartnak, eljutottunk egy pontra, ahonnan már megállíthatatlannak tűnik Donald Trump újraválasztási kampánya.
Vágólapra másolva!

A Breitbart beszélgetett podcast-műsorban Howie Carr, amerikai jobboldali kommentátorral, többek között a Fox News katasztrofális nézőszámokat produkáló előválasztási vitájával összefüggésben, amelyben kifejtette, mit is gondol jelen állása alapján a Trump-kampányról.

A beszélgetésben ugyan szóba került Vivek Ramaswamy - ahogy fogalmazott - "egész jóra sikerült" vitaszereplése, valamint DeSantis "bénakacsa" kampánya, gondolatmenetében azonban kifejtette:

eljutott a kampány egy olyan pontra, hogy már semmi esélye annak, hogy megakadályozzák Donald Trump újraválasztását.

A beszélgetésben az amerikai közélet légkörét a 2016-os helyzethet hasonlították, valamint a beszélgetés résztvevői elmondták:

Trump egyenes vonalú egyenletes mozgású úton, "siklórepülőként" halad a elnökjelöltség felé vezető úton.

Továbbá hozzátették, jelenleg a bevándorlás kérdését látják a legfontosabb kérdésnek, ami kijelölheti a fontosabb törésvonalat a kampányban.

- hangzott el a beszélgetésben.