Férfiaknak szóló szülésfelkészítő könyvet adott ki egy brit könyvkiadó

terhes férfi, lmbtq, könyv
Vágólapra másolva!
Édesapám hasában, a férfi szülés csodája – ezzel a címmel ad ki egy könyvet a brit Glamour magazin címlapján nemrégiben terhes hassal pózoló, magát férfinak valló nő, Logan Brown. A férfi Instagram-profilján egy linket is megosztott, ahol a könyv előrendelhető.
Vágólapra másolva!

A portál szemléje szerint a kiadó úgy reklámozza a könyvet, hogy az illusztrációban gazdag kiadás minden korosztály számára könnyen hozzáférhető, könnyen érthető lesz, és

Terhes férfiként pózolt a címlapon

Brown nemrégiben egyébként saját blogján azt mondta: a könyvet saját esete inspirálta, majd kifejtette, milyen érzés volt neki, amikor

megtudta, teherbe esett.

A Glamour szerint Brown két héttel az interjú után egy Nova nevű kislánynak adott életet. A könyv már az internetezőket is megihlette, számos mém született a könyv apropóján, érezhetően a készítőket is sokkolta a dolog:

Forrás: Magyar Nemzet

Kicsoda ez a terhes férfi?

Logan Brown író, egy transznemű férfi, aki, mint derült égből villámcsapás, váratlanul teherbe esett partnerétől, Bailey J. Mills-től – aki az Egyesült Királyság legendás nem-bináris drag queenje.

A Glamour magazinban fellelhető korábbi interjú a transznemű férfi várandósságának történetét mesélte el korábban. Az erőteljes képanyag Brownt egy testre festett öltönyben mutatja, amely

Demi Moore 1992-es, Annie Leibowitz által készített Vanity Fair-borítójára emlékeztet.

Demi Moore híres terhesfotója. Forrás: NLC

Az interjúban és a hozzá készített videóban a kispapa a divatmagazinnak mesélt a nemváltoztatás rögös útjáról, a TikTok sztárjával, Millsszel való találkozásáról és szerelembe eséséről, valamint a kislányuk születéséről. Az interjúban Brown úgy nyilatkozott:

ő az "élő bizonyíték a terhes transznemű férfira".

Azt mondta:

Azóta megszületett a kislányuk. Forrás: Glamour UK

Beszámolt arról is, hogy amikor ő és Mills bejelentették, hogy gyermeket várnak, több "szeretet", mint "gyűlölet" érkezett az emberektől a közösségi médiában. A kispapa hozzátette: olyan emberek felvilágosításában szeretne segíteni, akiknek gyakran vannak téves elképzeléseik a transznemű személyekkel kapcsolatban.

– mondta. Brown a most piacra kerülő könyvről azt mondta, hogy

Deborah Joseph, a GLAMOUR európai szerkesztőségi igazgatója elmondta: