Meghalt egy kislány, mert az anyja napokig magára hagyta hogy bulizhasson

Vágólapra másolva!
Egy kislány belehalt az elhanyagolásba, miután az anyja majdnem 6 napig magára hagyta, hogy a barátaival bulizhasson. A fiatal nőre a tragikus eset előtt is rendszeresen érkezett panasz amiatt, hogy nem fordít elég figyelmet a lányára, most azonban újabb információk derült ki, például az, hogy a nő rendszeresen drogozott – írja a DailyMail.
Vágólapra másolva!

2019. december 5-től 11-ig Verphy Kudi elutazott a barátaival, hogy megünnepelje a 18. születésnapját, a mindössze 20 hónapos kislányát, Asiah Kudit, pedig teljesen magára hagyta a brightoni otthonában.
A fiatal anya, amikor majdnem

6 nap távollét után hazaért holtan találta a kislányt a kiságyában.

A barátainak és a családjának azt mondta, hogy a kislány rosszul lett és nem ébredt fel, azonban a későbbi vizsgálatok kimutatták, hogy

Asiah súlyosan kiszáradt, éhezett és influenzás is volt a halála előtt.

A nyomozás során kiderült, hogy a kislány halála előtti hónapokban rendszeresen érkezett arról panasz a gyámügynek, hogy az anya nem megfelelően neveli a lányát. A tragédiát megelőző három hónapban legalább hatszor hagyta magára hosszabb időre a kislányt. A kislány halálának a napján a nő éppen koncertjegyeket árult az interneten és be akarta indítani a modellkarrierjét.

A legújabb vizsgálatok során az is kiderült, hogy Verphy rendszeresen fogyasztott drogot, főként marihuánát és gyakran elveszítette az időérzékét. A bíróság végül 9 év börtönbüntetésre ítélte őt a tettéért.