Folytatódik az amerikai erőszakszéria, most egy hatéves kislányt lőttek meg, mert átpattant a szomszédba a labdája

police line, do not cross, police line do not cross
FERGUSON, MO - MARCH 12: A police line tape is shown as it blocks off an area on South Florissant Road outside the Ferguson Police Department on March12, 2015 in Ferguson, MO. Two police officers were shot and wounded in front of the Ferguson Police department overnight as protestors gathered after the resignation of Ferguson Police Chief Tom Jackson. Both officers were taken to hospital with serious injuries but were reported to be concious. Michael B. Thomas/Getty Images/AFP (Photo by Michael B. Thomas / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egymást érik Amerikában az érthetetlen, felesleges, erőszakos bűncselekmények, amelyeknek fiatalok vagy éppen gyerekek az áldozatai. A napokban több ilyen eset is történt, az egyikben két pomponlányra lőttek rá, mert az egyikük véletlenül eltévesztette az autóját, a másikban egy kamaszt lőttek fejbe, mert rossz lakásba kopogtatott be, míg New York államban egy 20 éves nőt lőtt agyon egy háztulajdonos, mert a nő az udvarára hajtott. A legfrissebb eset szerint egy hatéves gyerekre és az apjára lőttek rá, mert a gyereknek átgurult a szomszédba a labdája - erről a Blikk írt. 
Vágólapra másolva!

Egy hatéves kislánynak

a szomszéd ház udvarára esett be a kosárlabdája, a tulajdonos pedig egy puskával tüzet nyitott a gyerekre és a szüleire

- írta a BBC cikke alapján a Blikk.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy hatéves gyermek és az apja is súlyosan megsérült. A 24 éves Robert Louis Singletary azért lőtt, mert a gyerek kosárlabdája az udvarára gurult.

A férfi mindezek ellenére szabadlábon van, holott négyrendbeli emberölés kísérlete miatt indult eljárás ellen, ráadásul volt már priusza, állítólag decemberben egy pöröllyel bántalmazta a barátnőjét.