Nincs bűntudata az anyának, aki halálra éheztette a kislányát

nem találták bűnösnek, A kisgyerek halálra éheztetéséért bebörtönzött szörnyeteg anyuka a szabadulása után sem tanúsít megbánást, Margaret Wade
Vágólapra másolva!
Tavaly helyezték feltételes szabadlábra azt a skót anyát, aki annyira elhanyagolta a kislányát, hogy a pici belehalt az alultápláltságba. Az anya a tárgyalás során sem mutatott bűnbánatot, és most, nem sokkal a szabadulása után sem sajnálja a történteket – írja a The Sun.
Vágólapra másolva!

A kislányt 2015. március 20-án találták meg egy glasgowi lakásban, pokoli körülmények között, a testét tetvek és bolhák borították. Csontsovány volt, látszott, hogy alig kapott enni.

A mentősök azonnal kórházba vitték, de az életét már nem lehetett megmenteni.

Az eset kivizsgálása során kiderült, hogy a lány életét meg lehetett volna menteni, ha időben kap orvosi segítségét.

Ráadásul az anya, ha a gyerekével nem is, saját magával törődött,

az anya a kicsi halála előtt 6 héttel járt a saját háziorvosánál. Ha ott beszél a problémákról, nem történik meg a tragédia.

A lány anyját, a most 41 éves Margaret Wade-et, és az élettársát Marie Sweeney, gyilkossággal vádolták, de mivel elismerték az elhanyagolást, ezért 6 év és 4 hónap börtönbüntetést kaptak.
Az anyát tavaly helyezték feltételesen szabadlábra és eddig elrejtőzött az újságírók elől, azonban most a The Sun egyik munkatársa megtalálta.

Wade jelenleg is Glasgowban él, olyan családokkal körbevéve, akik semmit sem tudnak a múltjáról.

Amikor az újságiró arról kérdezte a nőt, hogy van-e bűntudata a lánya halála miatt, a nő csak annyit mondott neki, hogy

Az újság azt is megtudta, hogy a kis Lauren sírköve a mai napig nem készült el, azért mert az anya és az élettársa elitták az erre szánt pénzt.

Egy helyi ember pedig azt nyilatkozta, hogy soha nem látogatja senki a sírt.