Úgy halt meg a börtönben a kegyetlen gyilkos, hogy nem mondta el, hová rejtette szeretője és gyereke holttestét

gyilkos szerető
Vágólapra másolva!
Életfogytiglani börtönbüntetése letöltése alatt meghalt az a férfi, aki meggyilkolta a szeretőjét és a közös, hároméves fiúkat. A férfi a haláláig tagadott mindent, és nem árulta el, hogy hol vannak a holttestek – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A 81 éves William MacDowellt tavaly ítélték életfogytiglani börtönbüntetésre az élettársa és a három éves közös fiúk megölése miatt az Egyesült Királyságban. A nőt és a gyereket már 1976 óta nem találták és már korábban is a férfit gyanúsították, azonban csak tavaly lett elég bizonyítékuk az ítélethozatalhoz.

Végül az esküdtszék életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte, legkorábban 30 év után szabadulhatott volt, így egyértelmű volt, hogy a rácsok mögött fog meghalni.

A bíróság próbálta rávenni a férfit, hogy mondjon el mindent, amit tud, de nem jártak sikerrel.

A férfi egy építőipari cégnél volt titkár, itt ismerkedett meg a cég tulajdonosának a feleségével, akivel tiltott viszonyt kezdett.

A férfi végül 1976. november 12-én autóba ült a nővel és közös fiúkkal, majd ezután senki sem látta őket többé. Egy szemtanú elvileg egy autópálya melletti pihenőben hallott vérfagyasztó sikolyokat, akkor végezhetett áldozataival a férfi.

A férfi már az ítélethozatalkor is súlyos beteg volt, így senkit sem ért váratlanul a február 15-ei halála.