Holtan találtak három detroiti rappert egy michigani pincében

Vágólapra másolva!
A michigani Highland Parkban egy elhagyatott lakókomplexum pincéjében talált három holttestről bebizonyosodott, hogy azok a három detroiti rapper holttestei, akik még január 21-én tűntek el - közölte a helyi rendőrség.
Vágólapra másolva!

A 38 éves Armani Kelly, a 31 éves Dante Wicker és a 31 éves Montoya Givens maradványait csütörtökön találták meg - írja az ABC.

A michigani állami rendőrség pénteken gyilkossági nyomozásnak minősítette az ügyet.

A rendőrség már kereste a rappereket, akik azután tűntek el, hogy január 21-én egy rendezvényen kellett volna fellépniük.

A hét elején a detroiti rendőrség közölte, hogy a három férfi mobiltelefonján vagy online fiókjain nem volt semmilyen aktivitás.

A három rapper január 21-én a Lounge 31-ben lépett volna fel egy rendezvényen, de azt az eseményt megelőzően az utolsó pillanatban lemondták, mert a DJ-vel probléma adódott.

A rendőrség azt mondta, nem tudnak arról, hogy a három férfi együtt távozott-e a helyi bárból, vagy hogy mi történt onnantól kezdve, de azt tudják, hogy a férfiak valamikor aznap este még együtt voltak.

A Lounge 31 képviselője nem tudta megerősíteni az ABC Newsnak, hogy a férfiak megérkeztek-e a helyszínre a fellépés napján, de közölte, hogy teljesen együttműködnek a hatóságokkal az ügy felderítésének érdekében.