Döbbenetes, mit akarnak a britek Harryéktől

The Duke And Duchess Of Sussex Visit One World Observatory With NYC Mayor Bill De Blasio GettyImageRank1 USA New York City Prince - Royal Person Color Image Royalty Photography Prince Harry Arts Culture and Entertainment Celebrities British Royalty Topix
NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 23: Meghan, Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex visit One World Observatory at One World Observatory on September 23, 2021 in New York City. Roy Rochlin/Getty Images/AFP (Photo by Roy Rochlin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Harry herceg és Meghan Markle a Netflix legújabb sorozatában nyíltan támadja a királyi családot, emiatt a britek közel fele úgy gondolja, hogy a herceget meg kellene fosztani a királyi címétől.
Vágólapra másolva!

Harry és Meghan a doku-sorozatban újabb állításokat tettek a többi királyi családtag rossz bánásmódjáról, tovább mélyítve a köztük és a palota közötti szakadékot. A pár idén több időt töltött a királyi családdal, mint az előző 24 hónapban, háromszor látogattak az Egyesült Királyságba, és lányukat, Lilibet-et is bemutatták dédnagymamájának és királyi nagyszüleinek.

Harry és Meghan Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin

Ám néhány héttel később Harry azzal vádolta bátyját, hogy "ordítozott és kiabált" vele, míg Meghan úgy jellemezte a királyi családot, hogy a színfalak mögött is formálisan viselkednek. A YouGov a The Times számára készített közvélemény-kutatása szerint a megkérdezettek 44%-a úgy véli, hogy Harrytől el kellene venni a királyi címet.

Bob Seely konzervatív képviselő azt mondta, hogy törvényjavaslatot kíván előterjeszteni, amely ezt lehetővé tenné. A Wight-szigeti képviselő már a Netflix dokumentumfilmjének megjelenése előtt is gondolkodott a törvényjavaslaton - írja a Ripost.