Kocogás közben erőszakoltak meg egy nőt Manhattanben

Vágólapra másolva!
Megerőszakoltak egy 43 éves nőt kocogás közben Manhattanben. A gyanúsított ezután fogta a nő telefonját és pénztárcáját és gyalog elmenekült. A 29 éves férfit letartóztatták a hatóságok.
Vágólapra másolva!

Egy 43 éves nő elmondta, hogy megerőszakolták, miközben kocogott a manhattani West Side Highway mentén csütörtök reggel - írja az ABCNews.

A nő elmondta a hatóságoknak, hogy a 45-ös móló közelében kocogott, amikor hajnali fél hat körül egy férfi hátulról megragadta, fojtogatta és a földre lökte.

PHOTO: Police activity is seen at the sight where a woman was raped near Pier 45 along the Hudson River Park just off of W 10th Street in Greenwich Village, New York City, on Nov. 3, 2022.

A nő elmondása szerint a férfi megerőszakolta, ellopta a pénztárcáját és a telefonját, majd gyalog elmenekült a helyszínről.

Az áldozat egy másik kocogótól kért segítséget, aki azonnal tárcsázta a 911-et. A nőt stabil állapotban szállították kórházba

- közölte a rendőrség.

A rendőrség csütörtökön tartóztatta le a 29 éves Carl Phanort. Phanor ellen vádat emeltek egy másik nő március 27-i megerőszakolása miatt is, amely közel azonos helyszínen történt.

A rendőrség közölte továbbá, hogy Phanor ellen vádat emeltek egy harmadik eset miatt is.

PHOTO: Carl Phanor in a photo released by police.

Szexuális indíttatású rablás, nagy értékű lopás, fojtogatás és szexuális erőszak vádjával áll szemben.

A rendőrség szerint Phanor nem rendelkezik lakcímmel.

Rendőrségi források korábban azt mondták az ABC Newsnak, hogy a gyanúsítottat azután fogták el, hogy az áldozat hitelkártyáját használta egy Target üzletben Manhattan belvárosában.