Vilmos herceg és Katalin hercegnő gyerekei is megkezdték a tanévet - fotók

SAROLTA hercegnő; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; KÁROLY herceg; KATALIN hercegnő
Ascot, 2022. szeptember 8. Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő érkezik gyermekeikkel, György herceggel (b), Lajos herceggel (k) és Sarolta hercegnővel a Lambrook magániskolában tartandó tanévkezdő ismerkedésre a Berkshire megyei Ascot közelében 2022. szeptember 8-án. MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady
Vágólapra másolva!
Vilmos herceg és Katalin hercegnő gyerekei - György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg a windsori Lambrook megániskolában kezdik meg az új tanévet.
Vágólapra másolva!

Vilmos cambridge-i herceg, Károly brit trónörökös elsőszülött fia és annak felesége, Katalin cambridge-i hercegnő kéz a kézben sétálva és izgatottan kísérték gyerekeiket új iskolájukba.

Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő érkezik gyermekeikkel, György herceggel, Lajos herceggel és Sarolta hercegnővel a Lambrook magániskolában tartandó tanévkezdő ismerkedésre a Berkshire megyei Ascot közelében 2022. szeptember 8-án. Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady

A herceg és a hercegnő új életet kezd, távol a hivatalos londoni rezidenciájuktól, a Kensington Palacetől, hogy gyerekeiket előtérbe helyezve nagyobb szabadságot biztosítsanak nekik - írja a Daily Mail.

A kilenc éves György és a hét éves Charlotte elhagyták egykori iskolájukat, a londoni Thomas's Battersea-t.

Vilmos és Katalin 52 hektáros (520 ezer négyzetméter) területen elhelyezkező iskolába iraták be a gyerekeket,

ahol összesen több mint 50 000 fontba (közel 23 millió forint) kerül majd a gyerekek éves taníttatása.

A herceg és felsége állítólag több alkalommal meglátogatták az iskolát, mielőtt kiválasztották volna. A gyerekek a 90 perces beilleszkedési foglalkozásra már az iskolai egyenruhába érkeztek.

A királyi csemeték az iskola igazgatójával, Jonathan Perryvel is találkoztak.

Jonathan Perry, a Lambrook magániskola igazgatója köszönti a brit királyi család tagjait. Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady

A tantermekben már nem készült több fotó róluk, ugyanis a brit médiára vonatkozó szigorú szabályok megakadályozzák, hogy a gyerekekről az oktatás során fényképeket készítsenek.

A Bracknell külvárosában található iskola mindössze 20 perces autóútra található új otthonuktól,

az Adelaide Cottage épületétől, ahonnan szintén egy rövid sétányira van a királynő Windsori kastélya.