Nővérnek öltözve próbált ellopni egy csecsemőt a kórházból egy kaliforniai nő

ápoló ápolónő nővér
Vágólapra másolva!
Letartóztattak azt a kaliforniai nőt, aki a jelek szerint nővérnek öltözött, és megpróbált ellopni egy csecsemőt egy kórházból.
Vágólapra másolva!

A 23 éves Jesenea Miron csütörtök este besétált a Moreno Valley-i Riverside University Health System - Medical Centerbe, ahol egy frissen felvett nővérnek adta ki magát - írja a FoxNews.

Sikerült bejutnia a szülészeti osztályra, majd besétált egy szobába, és azt mondta az anyának, hogy ő egy ott dolgozó nővér, mielőtt megpróbálta elvenni a babát

- áll a sajtóközleményben.

A gyanúsítottat a kórházi személyzet szembesítette, akik ezután értesítették a biztonságiakat. A nő elmenekült a helyszínről, mielőtt a kórház biztonsági szolgálata vagy a bűnüldöző szervek elfoghatták volna - olvasható a közleményben.

Miron a gyermek nélkül hagyta el a kórházat. A seriffhivatal azonban azonosította az emberrablási kísérlettel vádolt nőt, és péntek kora reggel letartóztatták egy Moreno Valley-i otthonban.

A nyomozók további bizonyító erejű tárgyakat is találtak a lakásban. Emberrablással vádolják, és 1 millió dolláros óvadék ellenében tartják fogva a Robert Presley fogdában.

A kórház vezérigazgatója, Jennifer Cruikshank elmondta, hogy a kórház együttműködik a seriff hivatalával annak megállapításán, hogy Miron hogyan jutott be a betegszobába.

A kórház több biztonsági réteggel rendelkezik a betegek és a személyzet biztonságának és jólétének védelme érdekében, és hálásak vagyunk, hogy ezek a rendszerek és éber személyzetünk képes volt meghiúsítani a gyerekrablási kísérletet- mondta Cruikshank a nyilatkozatában.

A biztonsági protokolljainkat felülvizsgáltuk és megerősítettük, és további seriffhelyettesek vannak a kampuszon - tette hozzá.

Címlapi képünk illusztráció!