Két csecsemő meghalt egy kidőlt fa miatt az Egyesült Államokban

Vágólapra másolva!
Két csecsemő meghalt Alabamában, amikor a viharos szél miatt egy hatalmas fa a házukra zuhant. Legalább három másik ember is megsérült az esetben.
Vágólapra másolva!

Két csecsemő meghalt, amikor egy hatalmas fa a házukra zuhant a 80 km/órás viharos szél miatt Alabamában, és a hivatalos szervek szerint egy harmadik gyermek is meghalt egy, az autójukra lezuhanó ág miatt Maine államban - írja az ABCNews.

A 3 hónapos Jalaia Fordot és a 11 hónapos Journee Jonest egy birminghami kórházba szállították, miután a fa csütörtök délután az otthonukba csapódott

- közölte a Jefferson megyei halottkémi hivatal.

Legalább három másik ember megsérült, köztük egy 11 éves gyermek - mondta Sebastian Carrillo, a birminghami tűzoltók és mentők parancsnoka.

Maine államban egy 9 éves kislány meghalt, amikor az államon végigsöprő viharok miatt egy fa az autójukra dőlt

- közölték a hatóságok.

A csapatok csütörtökön nehezen jutottak el a Standishben lévő Sebago Lake családi kempinghez a vihar törmelékei miatt, ezt követően a fát és az ágakat kellett eltakarítaniuk, hogy elérjék a kislányt - közölte a Cumberland megyei seriffhivatal.

Kevin Joyce seriff elmondta, hogy a lány családja a rossz időjárás miatt készült elhagyni a kempinget, amikor a fa kidőlt. Az áldozat személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra.

Alabamában több mint 10 ezer otthon és vállalkozás maradt áram nélkül péntek reggel, a viharok következtében.