Szadista migránsok terrorizálnak egy marseille-i lakóparkot, tömegével költöznek el az emberek

Marseille
Vágólapra másolva!
A dél-franciaországi nagyváros, Marseille XV. kerületében lévő lakóparkban hozzávetőleg hatvan bérlő döntött úgy, hogy testi épsége érdekében elhagyja saját otthonát, miután hónapokon át házfoglaló nigériai bűnözők terrorizálták őket.
Vágólapra másolva!

Az angolul beszélő nigériai migránsok apránként foglalták el – önkényesen – a 129 lakásból álló komplexum üresen álló és rossz állapotú lakásainak több mint felét - írja a Le Figaro.

Az elmenekülők között volt egy fiatal nő is, Melina, akinek a lakását egy hétvégi távolléte alatt törték fel és foglalták el újabb nigériai érkezők. Melina – miután szomszédja értesítette a betolakodókról – azonnal hazatért, de a migránsok nem voltak hajlandóak elhagyni bérelt otthonát.

A nőnek ezért a saját előszobájában kellett meghúznia magát éjszakára, mielőtt ő is kénytelen volt mindenét hátrahagyva távozni a házból.

A nigériaiak ráadásul extrém erőszakos viselkedést tanúsítanak.

Az elfoglalt épület:

A közösségben a megélhetést a prostitúció és a kábítószer-kereskedelem biztosítja, a rivális csoportok pedig rendszeresen esnek egymásnak macsétákkal az épület folyosóin - írja a francia RTL.

Olykor szadista módon ütlegelik egymást - az ott lakó emberek attól rettegnek, ők is előbb-utóbb sorra kerülnek.

A megkéselésre kiszemelt személyek pedig az ártatlan lakóknál kérnek rendszerint menedéket azok ajtaján dörömbölve. A családokban élő kisgyermekek felébrednek és rettegnek.

Egy alkalommal egy édesanya – gyermekei védelmében – nem nyitott ajtót, lakásukat később felgyújtották. A család szintén elmenekült otthonából.