Helikopter-balesetről készített felvételt, később tudta meg, hogy barátja égett halálra a roncsban

illusztráció, tűzoltóság, tűz Panoramic,Firefighters,Using,Twirl,Water,Fog,Type,Fire,Extinguisher,To insurance,spread out,bomb blast,emergency,danger,nighttime,firef
Panoramic firefighters using Twirl water fog type fire extinguisher to fighting with the fire flame from oil to control fire not to spreading out. Firefighter and industrial safety concept.
Vágólapra másolva!
Lezuhant egy helikopter Kanadában, aminek a teljes legénysége meghalt. A helyszínre siető fotós ekkor még nem tudta, hogy a roncsok alatt a legjobb barátja is ott van.
Vágólapra másolva!

Isaac Hockley szabadúszóként dolgozik egy helyi újságnak. A balesetkor őt hívták fel, hogy menjen a helyszínre, és készítsen pár fotót a lezuhant helikopter roncsairól.

Mint kiderült a helikopteren hirtelen megszűnt az áram, emiatt csapódott a földbe egy csendes kis utcán.

A fedélzetén három ember volt, mindhárman meghaltak.

Miközben Hockley képeket készített az égő roncsokról, fogalma sem volt, hogy legjobb barátja is ott van. A 23 éves Isaiah Otieno szó szerint rosszkor volt rossz helyen:

épp a helikopter alatt állt, amikor az földet ért.

Úgy tudni, a fiatal férfi valószínűleg azért nem vette észre a zuhanó helikoptert a feje fölött, mert kapucni volt rajta, és zenét hallgatott – írja a Daily Star.

Otienót ismerősei „szelíd óriásnak" hívták, mindenki kedvelte, akivel csak találkozott, Hockley-val pedig egy főiskolára jártak, elválaszthatatlan barátok voltak.

A címlapi kép illusztráció