Minden szerepét elveszítette a kannibalizmussal vádolt amerikai színész

crime assault Horizontal HEADSHOT
(FILES) In this file photo taken on November 08, 2018 Actor Armie Hammer arrives for the AFI Opening Night World Premiere Gala Screening of "On the Basis of Sex" at the TCL Chinese theatre in Hollywood. - Los Angeles police said March 18, 2021, they had opened an investigation into rape allegations made against US actor Armie Hammer after a former partner filed a complaint. The 24-year-old woman detailed her accusations Thursday morning during a virtual press conference with her lawyer, women's rights attorney Gloria Allred. (Photo by Chris Delmas / AFP)
Vágólapra másolva!
Bár Armie Hammer eddig egyetlen szerepével sem váltotta meg a világot, a szakmában azzal sokan egyetértettek, hogy a még mindig csak 35 éves színész kiváló alapanyag ahhoz, hogy az elkövetkező időszak egyik meghatározó filmsztárja legyen. Az elmúlt években több készülő A listás filmmel is kapcsolatba hozták Hammert, azonban az erőszakkal és kannibalizmussal vádolt színésznek Hollywood gyorsan hátat fordított - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A 2017-es Szólíts a neveden című romantikus filmben nyújtott alakításával alaposan felhívta magára a figyelmet, az elkövetkező években pedig olyan alkotásokban kaphatott volna kiemelt szerepet, mint a Mads Mikkelsen nevével fémjelzett The Billion Dollar Spy, a Taika Waititi által rendezett Next Goal Wins vagy a Jennifer Lopez főszereplésével készülő Shotgun Wedding.

Armie Hammer az elmúlt egy évben mindent elveszített Forrás: AFP/Chris Delmas

A filmsztár az elmúlt évben a felsorolt szerepek közül mostanra az összeset elvesztette, de a Paramount+-ra érkező, A keresztapa készülését feldolgozó sorozatból is távoznia kellett, illetve egy Broadwayn futó színdarabnak is búcsút mondott, plusz a már leforgatott Halál a Níluson című Agatha Christie klasszikus mozis bemutatóját is elhalasztották. Igaz, a híres krimit végül idén februárban bemutatják a nagyvásznon. Armie Hammer az elmúlt egy év alatt tulajdonképpen mindent elveszített, ami a szakmán belül fontos volt számára, és nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben újabb ajánlatokkal kezdhetnék el bombázni a hollywoodi filmstúdiók.