Megszállták a bevándorlók Brüsszelt, rettegésben tartják az uniós politikusokat is

Vágólapra másolva!
Világosan kiderült egy volt spanyol liberális képviselő magánbeszélgetéseiből, hogy a baloldal azért támadja Magyarországot és Lengyelországot, mert félnek a muszlim bevándorlóktól. Ellenük nem mernek fellépni, mert tüntetésektől, támadásoktól, merényletektől tartanak. Egyrészt ezektől Magyarország és Lengyelország esetében nem kell tartaniuk, másrészt még "jó pontokat" is szerezhetnek az agresszív muszlim vagy muszlimpárti aktivistáknál. Brüsszelben jól láthatóan a baloldal fél a muszlimoktól, akik - a spanyol képviselő szerint - birtokolják a várost.
Vágólapra másolva!

Lelepleződött az európai liberális politikai elit, világossá vált, miért vizsgálja, vegzálja Brüsszel állandóan Magyarországot és Lengyelországot, s miért elnézőbb más tagállamok ügyeinél. A spanyol Periodista Digital nevű honlapon ugyanis a minap megjelent egy terjedelmes írás, amely egy volt spanyol uniós képviselő különféle magánbeszélgetéseit, közléseit foglalja össze. A szóban forgó politikus, Carolina Punset korábban a Ciudadanos képviselőjeként a liberális ALDE pártcsaládban tevékenykedett.

Ezért támadják Magyarországot és Lengyelországot

Ez a politikai formáció vette fel Emmanuel Macron színre lépése után a Renew Europe nevet, s ide tartozik jelenleg a Momentum is. A Carolina Punset véleményét idéző összefoglaló cikkből egyértelműen kiderül, hogy a Cseh Katalinékat is a soraiban tudó

Renew Europe tudatosan támadja Magyarországot és Lengyelországot, mégpedig azért, mert ez semmilyen politikai kockázattal nem jár a formáció számára, nem kell retorzióktól tartaniuk.

Ezt leginkább a szólásszabadság ügyén mutatta be a cikk szerint Punset. A volt EP-képviselő szerint a szólásszabadság elleni legkomolyabb fenyegetést Európában a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni iszlamista terrortámadás jelentette.

– fogalmazott egyszer a volt spanyol EP-képviselő, de arról is beszélt: „Amikor Brüsszelben élsz, egy muszlimok által birtokolt városban élsz. Rengeteg nő visel fejkendőt. Problémáid lehetnek abból Brüsszelben, ha határozottan felszólalsz ebben a témában.

Ezzel szemben ha az EP képviselői Magyarországot vagy Lengyelországot kritizálják, abból nem származhat gondjuk. Sem politikai értelemben, sem pedig úgy, hogy emiatt tüntetnének ellenük.

Kettős mérce

Beszélgetéseiben Punset beszélt a Renew Europe fájdalmasan látványos kettős mércéjéről is.

A politikai csoport elmarasztalólag foglalt állást például a lengyel gyermekvédelmi törekvések miatt, ugyanakkor hallgat a női nemi szervek megcsonkításáról Franciaországban. E veszélynek a francia lányok 12-21 százaléka van kitéve, Brüsszelben ez mégsem téma.

Hasonlóképpen alakul a Renew Europe álláspontja Magyarország gyermekvédelmi törvénye kapcsán is, miközben a pártszövetség képviselői nem beszélnek például arról, hogy Franciaországban egyre több az erőszakos támadás az LMBTQ-közösség tagjai ellen.

Jól látszik tehát, hogy a nyugati liberálisok azért nem merik felemelni a szavukat a valóban létező muszlim erőszakos jelenségekkel szemben, mert félnek tőlük.

Mivel attól nem kell tartaniuk, hogy magyar és lengyel képviselők a Charlie Hebdóhoz hasonlóan fegyverrel támadnának rájuk, ezért nyugodtan támadják őket. Pedig Brüsszelben is lenne teendő, ha már a női jogokról van szó.

Áldatlan állapotok uralkodnak Brüsszelben

A brüsszeli nőket ért szexuális zaklatásokról szól az a dokumentumfilm, amit még 2012-ben készítettek. A „Femme de la Rue" (Egy nő az utcán) című 25 perces filmben megszólaló nők elmondják, hogy milyen zaklatásnak vannak kitéve a brüsszeli utcákon, főleg azokban a negyedekben, ahol többségében vannak a migránsok.

A film önmagában bizonyítéka a no-go zónáknak, amit korábban minden nyugat-európai politikus tagadott.

Korábban az is kiderült, hogy annyira katasztrofális a helyzet Brüsszel egyik no-go zónájában, hogy a buszok már nem is járnak arrafelé. Nem fognak már megállni Bruxelles-Nord állomáson, amely Brüsszel egyik legfőbb közlekedési csomópontja – írta a helyi Het Laatste Nieuws.

A döntést azért kellett meghozni, mert a pályaudvar környékén uralkodó áldatlan állapotok miatt rühesség, malária és tuberkulózis is felütötte a fejét.

Migránsok a brüsszeli bevándorlási hivatal előtti Maximilien Parkban Forrás: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Bruxelles-Nordot és a közelben található Park Maximilient az utóbbi néhány évben illegális migránsok százai lakták be, ami a környéket gyakorlatilag no-go zónává változtatta. Nem véletlen, hogy Belgium egykori bevándorlásügyi minisztere, a bevándorlásellenes Theo Francken is csak elrettentő példaként tudott hivatkozni a Park Maximilienre. Nem is csoda, hogy helybeliek beszámolói szerint a rendőrök is csak párosával járőröznek a környéken, ha pedig kiszállnak autóikból, maszkokat viselnek.

Halálos fenyegetés a katolikusoknak

Franciaországban pedig mára teljesen párhuzamos társadalmak alakultak ki. Ennek egyik "eredménye", hogy muszlim migráns támadók a Korán és Allah nevében halálosan megfenyegették egy katolikus körmenet résztvevőit a franciaországi Nanterre-ben, a menet élén haladó papot leköpték és hideg vízzel lelocsolták. Állítólag olyan kijelentés is elhangzott a muszlimok részéről, hogy ez itt Allah földje és nem a katolikusok otthona.

Ehhez kapcsolódik, hogy minden túlzás nélkül megdöbbentő felvételt mutatott az M6 francia kereskedelmi televízió a Tiltott zóna című dokumentumműsorában. Egy marseille-i állami iskolában, egy osztályteremben elkülönítik a fiúkat és a muszlim vallásos ruhában, fejkendőben üldögélő lányokat egymástól, a francia köztársaság több mint 200 éves törvényeivel ellentétben. A muszlim tanítónő el is mondja a rejtett kamerás felvételen, hogy ez így helyes, a két nem nem keveredhet egymással.

Egy jelentés szerint Franciaország nem használja ki a migrációban rejlő lehetőségeket, mivel túlnyomórészt olyan országok állampolgárait fogadja be, akiknek rendkívül alacsony a képzettségük. A dokumentumból az is kiderül, hogy az országba érkező bevándorlóknak csupán a 9 százaléka érkezik azzal a céllal, hogy munkát vállaljon. Az INSEE francia statisztikai hivatal adatai szerint 2020-ban

A FRANCIAORSZÁGBA ÉRKEZŐ MIGRÁNSOK 37,8 SZÁZALÉKÁNAK ISKOLAI VÉGZETTSÉGE AZONOS VAGY ALACSONYABB SZINTEN VOLT, MINT AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELSŐ TAGOZAT TANULÓINAK A VÉGZETTSÉGE.


Szintén az INSEE számolt be arról, hogy

A FRANCIAORSZÁGBA ÉRKEZŐ MIGRÁNSOK 70 SZÁZALÉKA VALAMELY AFRIKAI ORSZÁGBÓL JÖTT.

A liberálisok szintén nem foglalkoznak azzal a problémával, hogy a Müncheni Iszlám Központ arra tanítja a muszlim migránsokat és migráns hátterűeket, hogy a nők kevesebbet érnek, mint a férfiak, a házasságban lévő konfliktusok esetén a férfiaknak pedig a fizikai erőszak is megengedett. A nők egyenjogúságáért színleg kiálló – valójában csak a szavazatukra hajtó – európai és német baloldal az ügy kapcsán persze mélyen hallgat.

Naivak ezek az országok

Naivak azok az országok, amelyek muszlim migránsokat fogadtak be, mert azok előbb-utóbb átveszik a hatalmat a befogadóországokban, szögezték le iraki keresztények egy kereszténydemokrata svéd lap riportjában. A Världen Idag (Mai világ) kereszténydemokrata napilap iraki kurd területen találkozott több helyi keresztény ideológussal, akik arról beszéltek a lap munkatársának, hogy hatalmas hibát követtek el azok az európai országok, amelyek befogadták az Európába özönlő muszlimokat. Egy iraki keresztény templomokban dolgozó nő, aki a muszlimok bosszújától való félelmében valódi nevét elfedve Lejla álnéven nyilatkozott a lapnak, azt állítja, hogy ezen véleményét az iraki keresztény kisebbség nagy része osztja. „Az iraki keresztények közül sokan gondolják, hogy az olyan európai országok, mint Svédország vagy Franciaország, naivan cselekedtek, amikor olyan sok muszlimot fogadtak be a Közel-Keletről" - hangsúlyozta Lejla, aki szerint

az ottani polgárok „el fogják veszíteni az uralmat" saját országuk felett.