A hagyományos családmodell mellett foglalt állást a gyorsétterem lánc, ezért ellehetetlenítenék

V4NA Chick-fil-A
A Chick-fil-A gyakran kerül a liberálisok kereszttüzébe
Vágólapra másolva!
A gyorsétterem lánc korábban olyan szervezeteket támogatott, amelyek a hagyományos családmodell mellett foglaltak állást, ezért most több, nyíltan meleg New York-i demokrata szenátor meg akarja tiltani, hogy az autópályák és a gyorsforgalmi utak egy részének pihenőiben ilyen gyors éttermek lehessenek - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség. 
Vágólapra másolva!

New York állam demokrata törvényhozói ellenezték, hogy a Chick-fil-A éttermei az állami tulajdonban lévő pihenőket használhassák, mivel a gyorsétterem lánc korábban olyan csoportokat támogatott, amelyek a hagyományos családmodell mellett és az azonos nemű párok házasodása ellen kampányoltak.

, mondta Harry Bronson a Rochester demokrata közgyűlés tagja.

Bronson ezért petíciót indított annak érdekében, hogy a 90-es út mentén található pihenőhelyeken ne lehessen kialakítani ilyen gyorséttermeket az állami korszerűsítési program részeként.

, tette hozzá a képviselő.

A Chick-fil-A gyakran kerül a liberálisok kereszttüzébe Forrás: V4NA

Az ügy kapcsán közleményt adott ki a Chick-fil-A is, azt írták,

A Chick-fil-A gyakran kerül a liberálisok kereszttüzébe azért, mert támogat olyan csoportokat és keresztény szervezeteket, amelyek nem elkötelezett támogatói a szexuális kisebbségeknek. A vállalat 2019-ben változtatott az adományozási politikáján utoljára, amikor azt jelentették be, hogy az oktatás, és a hajléktalanság és az éhezés leküzdése lesz az első számú prioritás.