Holtan találtak egy hatéves gyereket egy texasi motelszobában

samuel olson
Vágólapra másolva!
Őrizetbe vettek egy nőt Texasban, miután holtan találtak egy hatéves gyereket egy texasi motelszobában. A fiú apjának a barátnője a gyanúsított.
Vágólapra másolva!

Kedden holtan találták egy fiút egy amerikai hotelben, akinek eltűnését múlt csütörtökön jelentették.

A bejelentést az őrizetbe vett Theresa Balboa tette.

Samuel Olson a hétvégén lett hatéves. A nő korábban zavaros történettel jött elő, mely szerint a fiút anyja és egy rendőr vitte el, de a nyomozás megállapította, hogy ez nem igaz - írja a Fox News.

Az orvosok még nem erősítették meg, de a rendőrség szerint Samuel Olsont találták meg. Balboát őrizetbe vették, és bizonyítékok hamisításával vádolják, de valószínűleg több vád is lesz, ahogy a nyomozás halad előre.

A fiú apja, Dalton Olson levegőt alig kapva azt mondta, hogy nem érti, hogy történhetett ilyen tragédia. Balboa szabadlábon volt egy novemberi incidens után, amikor állítólag a férfit bántalmazta.

A rendőrség részéről Heather Morris arról tájékoztatott, hogy Samuel Olson április 30-án volt utoljára iskolában, és most próbálják összerakni, hogy az elmúlt egy hónapban hol tartózkodhatott, és hogy kerülhetett a Houstontól 130 mérföldre lévő Jasperbe.