Felgyújtotta magát egy férfi a tartozása miatt Felsővisón

felgyújtotta magát egy román fiatalember
A közel két milliós tartozása miatt gyújtotta fel magát egy fiatalember Máramaros megyében.
Vágólapra másolva!
Leöntötte benzinnel, majd felgyújtotta magát vasárnapról hétfőre virradó éjszaka egy 27 éves férfi a Máramaros megyei Felsővisó városában. A férfi feltehetően azért akart végezni magával, mert nem tudta megadni 5000 eurós (1 millió 800 ezer forint) tartozását - írták a MASZOL erdélyi hírportálon.
Vágólapra másolva!

A balesetről a fiatalember 53 éves anyja értesítette a hatóságokat, a helyszínre a rendőrök és egy mentős csapat is kiérkezett. A rendőrségi közlemény szerint

az asszony már a bejelentéskor közölte, hogy a fia benzint öntött magára, majd egy öngyújtó segítségével próbált végezni magával.

Az áldozat másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, a mentők a nagybányai megyei sürgősségi kórházba szállították. Az ügyben vizsgálódó egyik nyomozó azt is közölte a sajtóval, hogy

a férfi feltehetően azért akart véget vetni az életének, mert tetemes, mintegy 5000 eurós tartozása volt, amit nem tudott törleszteni.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.sos-116-123.eoldal.hu weboldalt.