Televíziós adásban viccelődött Donald Trump meggyilkolásával az Egyesült Államok alelnöke

HARRIS, Kamala
Milwaukee, 2020. augusztus 20. A videofelvételről készült képen Kamala Harris szentáro, a Demokrata Párt alelnökjelöltje videokonferencia keretében mond beszédet a demokraták négynapos elnökjelöltállító konvenciójának harmadik napján 2020. augusztus 19-én. Az eseménynek a Wisconsin állambeli Milwaukee egyik konferenciaközpontja adott otthont. MTI/EPA/DNCC
Vágólapra másolva!
Kamala Harrisről, az Egyesült Államok demokrata alelnökéről nemrég egy 2018-as felvételt osztottak meg Twitteren, amelyben egy tévéadás során viccelődik Donald Trump és Mike Pence meggyilkolásával.
Vágólapra másolva!

Kamala Harris 2018-ban szerepelt az Amerikában népszerű The Elle DeGeneres Show-ban. Az akkori kaliforniai szenátort arról kérdezték, hogy kivel szorulna be szívesebben egy liftbe: Donald Trumppal, Mike Pence-szel vagy a volt igazságügyi miniszterrel, Jeff Sessionsszel.

Harris erre megkérdezte, hogy akikkel bennragad a liftben, azoknak élve kell-e kijönniük onnan. Saját vicce annyira tetszett az Egyesült Államok újdonsült alelnökének, hogy hosszan és hangosan nevetett rajta, miközben a közönség tapsolta és biztatta.

Kamala Harris, az Egyesült Államok alelnöke Forrás: MTI/EPA/DNCC/-

A videó Twitteren való megosztása válasz arra a demokrata állításra, miszerint ők sosem buzdítják erőszakra saját szimpatizánsaikat és szavazóikat, miközben Kamala Harris az egyik legnézettebb amerikai televíziós csatorna főműsoridejében viccelődött azzal, hogy meg kellene ölni Donald Trumpot és Mike Pence-t.