Kutyák marcangolták szét egy kisfiú arcát Oroszországban, amíg anyja részegen szórakozott

Vágólapra másolva!
Egy háromgyerekes orosz nő december 31-én meglátogatta barátját Ivanteevka városában. Az ismerős kertjében voltak a házőrző kutyák házai is. Szórakozás közben az anya teljesen megfeledkezett 11 éves fiáról, aminek tragikus következményei lettek. 
Vágólapra másolva!

A 11 éves Maximot anyja és barátai azzal bízták meg, hogy etesse meg a kutyákat. Amikor a gyerek kinyitotta az egyik kennelt, egyszerre több nagytestű kutya rohant felé.

Rávetették magukat a kisfiúra.

A kutyatámadástól Maximnak horrorfilmbe illő sérülései lettek, az arcát és a karját felismerhetetlenre marcangolták a kutyák.

Amikor a vendégek látták, mi történt, azonnal hívták a mentőket és a rendőröket. A helyszínen több vodkás üveget találtak a padlón.

A gyerek anyja addigra már olyan részeg volt, hogy fel sem fogta, mi történt a fiával. Fogalma sem volt arról, hogy életveszélyesen megsérült és kórházba kellett vinni.

A moszkvai rendőrök vizsgálják, hogy a tragédia idején, hol volt a kisfiú apja, és azt is, hogy az anyja kapcsolatban állt-e a kutyatulajdonossal - írta meg a Ripost a DailyStar cikkére hivatkozva.