Csak visszaszaladt a lakásba a kulcsért, mire kiért, elrabolták a kislányát

Vágólapra másolva!
A kislány, Madeline Mejia a ház előtt várta apját reggel 6-kor, aki visszament a lakásba a bent felejtett kulcsért. A férf hirtelen hallotta, hogy a kislány segítségért kiabált, de mire kiért, már csak azt látta, hogy egy idegen férfi belöki őt egy fekete Hondába, és villámgyorsan elhajt vele.
Vágólapra másolva!

Az apa túl messze volt ahhoz, hogy megállíthassa a rablókat.

Ezért gyorsan cselekedett: kocsiba ült, és

üldözőbe vette a gyerekrablót, ám az autópálya egyik szakaszán szem elől tévesztette őket. Mivel a telefonja nem volt nála, gyorsan hazahajtott, és első dolga volt, hogy riasztotta a rendőröket.

Az apa elmondta, hogy nem ismerné föl a férfit, aki elvitte a gyereket, de távolról úgy látta, hogy külföldi, hosszú barna haja és arcszőrzete van, kék inget és farmert viselt.

A rendőrök a férfi hívása után, délelőtt fél 10-kor kiadták az emberrablások esetén használt "Amber Alert" nevű riasztást,

11-re meg is találták a lányt Tallahassee határánál. Az autóban ülő spanyol férfit, és három társát őrizetbe vették, és gyerekrablás vádjával letartóztatták.

A négy gyanúsított neve egyelőre nem került nyilvánosságra, ahogyan a rablás oka sem, és egyelőre az sem világos, ismerte-e a férfi a gyereket, illetve a családját vagy nem - írja a Foxnews.com.