Egy férfi nekihajtott egy londoni rendőrőrs bejáratának, majd megpróbálta felgyújtani - videó

London, 2020. november 12.
Őrt áll egy rendőr az észak-londoni Edmonton kerület rendőrkapitánysága előtt, miután egy gépkocsi nekihajtott a bejáratnak 2020. november 11-én.  Sérülés a rendőrségi tájékoztatás szerint nem történt, egy embert a helyszínen őr
London, 2020. november 12. Őrt áll egy rendőr az észak-londoni Edmonton kerület rendőrkapitánysága előtt, miután egy gépkocsi nekihajtott a bejáratnak 2020. november 11-én. Sérülés a rendőrségi tájékoztatás szerint nem történt, egy embert a helyszínen őrizetbe vettek.
Vágólapra másolva!
Nekihajtottak autóval szerda este egy londoni rendőrőrs bejáratának. Sérülés a rendőrségi tájékoztatás szerint nem történt, egy embert a helyszínen őrizetbe vettek.
Vágólapra másolva!

A Scotland Yard beszámolója szerint az incidens az észak-londoni Edmonton kerület rendőrkapitányságánál történt, amelyet kiürítettek és kordonnal vettek körül.

A londoni rendőrség közölte, hogy egy férfit őrizetbe vettek.

A tájékoztatás hangsúlyozza, hogy róla további információ jelenleg nincs.

A közösségi portálokra felkerült egy nem hivatalos videófelvétel is az incidensről. Forrás: TWITTER

A Scotland Yard szerint a jármű szerdán késő este még a helyszínen volt, és átvizsgálásának idejére különleges rendőri egységek vonultak a helyszínre.

A közösségi portálokra felkerült nem hivatalos videófelvételeken az látszik, hogy a rendőrőrs üvegajtajánál egy sötét színű gépkocsi áll, és valaki az épület előtt folyadékot önt az úttestre, majd meggyújtja.

A lángokat ezután a rendőrök egy tűzoltókészülékkel gyorsan eloltják, majd egy világos ruhás férfit a földre tepernek.

A hivatalos szerda esti rendőrségi tájékoztatás nem tesz utalást a cselekmény lehetséges indítékaira.

London, 2020. november 12. Őrt áll egy rendőr az észak-londoni Edmonton kerület rendőrkapitánysága előtt, miután egy gépkocsi nekihajtott a bejáratnak 2020. november 11-én. Sérülés a rendőrségi tájékoztatás szerint nem történt, egy embert a helyszínen őrizetbe vettek. Forrás: MTI/PA/AP/Kirsty O'connor

Közben az internetre felkerült egy nem hivatalos videófelvétel is az esetről, amelyen az látszik, hogy

a rendőrőrs betört üvegajtajában egy sötét színű gépkocsi áll, és valaki az épület előtt vélhetőleg benzint önt az úttestre, és meggyújtja azt.