Halálos fenyegetéseket kap a szexi vadásznő, mert a leölt állatokkal fotózkodik

Lucy Rose Jaine
Vágólapra másolva!
Egy új-zélandi, háromgyerekes anyukának halálos fenyegetésekkel kell szembenéznie, mert leölt állatokkal fotózkodik. A 29 éves nő azzal védekezik, hogy az állatokat megeszik, mert nem akarnak nagyüzemi állattartásból származó húst enni.
Vágólapra másolva!

Lucy Rose Jaine akkor kezdett el vadászni, amikor megismerkedett párjával. Azóta beleszeretett a szabadba, havonta öt-nyolc alkalommal megy vadászni a családjával.

Elsősorban vaddisznókra, szarvasra, kecskékre, kengurukra, de más állatokra is vadásznak. Az állatokat megeszi a család, mert nem preferálják a gyárakban feldolgozott húsokat.

A The Sunnak azt nyilatkozta, hogy tetszik neki, hogy meg tudják tanítani gyerekeiknek, hogyan tudnak vadászattal ételhez jutni.

Hozzátette, hogy a vadászatot ideálisnak fenntarthatónak tartja, mert az általa leölt állatoknak jó életük van a szabadban, ellentétben azokkal, amelyek a gyártelepen nevelkednek.

Elsősorban disznókra vadásznak, mely a helyi farmereknek is segít kezelni a sertésproblémákkal.

Forrás: Instagram

Jaine Instagram-oldalára szokta feltölteni képeit, ahol kap támogatást más rajongóktól is, de halálos fenyegetést is kapott már olyanoktól, akiknek nincs tapasztalatuk a vadászat terén, vagy csak az állatkínzás ellen vannak, de nem veszi a szívére ezeket, ahogy a Jaine fogalmazott.

- tette hozzá a szexi vadásznő.

A kritikusok megjegyzik, hogy egyáltalán nem vicces, ahogy a leölt állatokkal fotózkodik. Néhányan Lucy Rose Jaine halálát kívánják, amire viszont a Jaine nem nyilvánvalóan nem válaszol semmit, inkább reméli, hogy mindenki megtalálja a saját boldogságát - olvasható a Fox News oldalán.