Karácsony Gergely megint összevissza beszél: egy hete lenácizta Wass Albertet, most meg éppen visszavonta

Vágólapra másolva!
Az ATV szerda esti műsorában visszavonta egy héttel ezelőtti állítását: akkor az Index-féle propagandainterjúban lenácizta Wass Albert írót. Most viszont éppen arról beszélt, hogy hiba volt ezt mondania. Nincs olyan kérdés - politikai, gazdasági vagy éppen kulturális -, amiről ne változna Karácsony véleménye állandóan és meglepő gyorsasággal. Logikus a kérdés: újabb egy hét múlva mit fog mondani Wass Albertről?
Vágólapra másolva!

Arra érdemes tippelni, hogy mit fog mondani újabb egy hét elteltével ezzel kapcsolatban, de arra nem érdemes, hogy mit gondol. Feltehetően semmit, hiszen nyilvánvalóan egy sort sem olvasott soha Wass Alberttől. Annyit tudott, gondolt eddig, hogy a balliberálisok közül néhányan - főnökei, Gyurcsány Ferenc és az MSZP vezetői szinte egészen biztosan - nem kedvelik a nagy erdélyi írót és költőt. Azóta viszont arra jött rá, hogy nagyon sok jó érzésű embert felháborított ez a stupid nácizás. Így hát sajnálkozott, és lényegét tekintve visszavont mindent.

Nehéz persze meglepődni: határozott személyiség híján, főnökeinek való folytonos megfelelési kényszeréből nem is adódhat más, mint az összevissza beszéd. Folyamatosan.