Donald Trump ellenfeleit szidja az Oscar-díjas, nagy amerikai színész

A hollywoodi sztárok mocskos kis hálószobatitkai otthon Jon Voight
Vágólapra másolva!
Jon Voight, a nagy amerikai színész a Donald Trumppal szembeni eljárás (impeachment) miatt tiltakozott a Hollywood Reporternek adott interjúban, amiből a Breitbart is idézett. Az interjúban azt mondta, a Trump elleni eljárással a demokrata képviselők már nem képviselik Amerikát.
Vágólapra másolva!

A Donald Trumpot korábban is nyíltan támogató, Oscar-díjas színész azt mondja, nem hitte volna, hogy szemtanúja lesz annak, ami most a Demokrata Pártban történik.

"Ez nem John Kennedy pártja, amit én is támogattam. A Demokrata Pártnak egykor sok hőse volt, mára egy sem maradt, a képviselői rágalmaznak és hazudoznak. Valakinek fel kell állni, és ki kell mondania, hogy ez nonszensz. Ez nem Amerika" - mondta Jon Voight, aki szerint

a Demokrata Párt már nem képviseli Amerikát.

Voight szerint biztos, hogy 2020-ban is Trump nyeri az elnökséget, az elnök elleni eljárást pedig az igazság elleni háborúnak nevezte.

Jon Voight Forrás: AFP/Ethan Miller

Jon Voight kétségkívül az egyik legnagyobb élő hollywoodi színész. Oscar-díjat 1978-ban kapott, a Hazatérés című vietnami drámáért. A Hazatérésért megkapta a legnagyobb európai művészfilm-színészeknek járó kitüntetést, a cannes-i filmfesztivál legjobb színészének járó díját is. Ezenkívül - szintén mint legjobb főszereplő - Oscarra jelölték az Éjféli cowboy címszerepéért, majd Andrej Koncsalovszkij nagyszerű hollywoodi filmje, a Szökevényvonat főszerepéért. Több mint harminc évvel első jelölése után, 2002-ben az Ali című Will Smith-film mellékszerepéért is jelölték.

Nagyon jó viszonyban volt egyébként Jon Voight az Oscar-díjas magyar operatőrrel, Zsigmond Vilmossal. Két filmet forgattak együtt, egyrészt a Gyilkos túra (Deliverance) című remekművet, másrészt az Asztal öt személyre című romantikus filmet. Jon Voight lánya Angelina Jolie, ő maga pedig decemberben lesz 81 éves.