Több mint ötszázan erőszakoltak meg egy nőt Angliában

2019.10.07. 17:47

A nő gyerekkorában költözött az angliai Telfordba az anyjával együtt. Rossz társaságba keveredett. Arra kényszerítették, hogy prostituáltként dolgozzon. 19 éves korára nagyjából ötszázan erőszakolták meg. A rendőrség nem foglalkozott vele, sőt, őt ítélték el.

Anglia egyik legdurvább gyerekmolesztálási és prostitúciós botránya robbant ki tavaly tavasszal, amikor a Mirror arról írt, hogy egy telfordi banda négy évtizede erőszakol meg fiatal lányokat, és arra kényszerítik őket, hogy árulják a testüket.

A cikk után nyomozni kezdtek a rendőrök. Most újabb áldozat mesélt a lapnak a szörnyűségekről.

A nő ma 40 éves, és már gyereke is van. 11 éves korában költözött Telfordba az anyjával együtt, elmondása szerint

mire 19 éves lett, nagyjából 500 ember erőszakolta meg.

Bevallása szerint nehezen illeszkedett be a társadalomba, mert az összes korabeli lánynak volt már barátja. Miután már többen megerőszakolták és évekre kimaradt az iskolából, megismerkedett egy férfival, aki arra kényszerítette, hogy dolgozzon prostituáltként.

Mindenki lemondott róla

Amikor már nem járt iskolába, ritkán meglátogatta egy szociális munkás, de ez nem sokat ért. Amikor szeretett volna visszamenni tanulni, azt mondták neki az iskolában, hogy már annyit hiányzott, hogy nincs értelme ott lennie.

Amikor először a rendőrséghez fordult segítségért, 17 éves volt. Elmondta, hogy vallomást akart tenni, mert már rengetegen megverték és megerőszakolták. Azt a választ kapta, hogy ő egy prostituált, és ez a munkájával jár, és a bíróságon úgy sem hinnék el, hogy erőszak történt.

19 évesen sikerült elmenekülnie, addigra 52 alkalommal ítélték el és büntették meg. Később gyötörte a bűntudat, mert tudta, hogy sok nő volt abban a helyzetben, mint ő. Azt is, hogy lehetett volna rajtuk segíteni, ha a rendőrség komolyan veszi azt, amit mond.