Unikornisnak öltözött az anyuka, hogy megörvendeztesse a kislányát - videó

Unikornis, anya-lánya
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban lényegében már elkezdődött a "Halloween-időszak". Egy Texas állambeli anyuka úgy gondolta, hogy kislányát kedvenc mesefigurájának a jelmezével lepi meg. Nem is akármilyennel, egy hatalmas rózsaszínű unikorniséval. Igen ám, csak a postán rendelt jelmez kissé megkésett - számolt be a nem mindennapi anya-kislánya találkozóról a Fox News hírcsatorna.
Vágólapra másolva!

A texasi Spring városában élő Madison, aki idén szeptemberben kezdte az iskolát, talán a világ egyik legnagyobb "unikornis-rajongója". Ahogy az anyja, Somer Scandridge mesélte, a kislánya egészen pici kora óta oda van az egyszarvúakért. Olyannyira, hogy egy hete is az elmaradhatatlan unikornisos hátizsákjával és fejpántjában ment suliba.

Egy kicsit késve ugyan, de pénteken meg is érkezett. Hát, mondhatom, volt meglepetés, az biztos - nyilatkozta az egyik portálnak a fiatalasszony, aki a nem mindennapi találkozásról egy bejegyzést is közzétett a közösségi oldalán.

- írta bejegyzésében az anyuka, aki aznap délután halálra izgulta magát.

Ugyanis csak negyed órával a helyi posta bezárta előtt kapta meg a várva várt csomagot,

és mindössze pár perccel azelőtt, hogy Madison hazaért volna az iskolabusszal. Nem volt mit tennie, azonnal kicsomagolta, és magára kapta a hatalmas rózsaszín jelmezt, fogta a kutyát, és már rohant is a lánya elé a buszmegállóban.

Amikor megállt az iskolabusz, az azon utazókat és a környékbelieket is egy hatalmas táncoló rózsaszínű unikornis ejtette ámulatba.

A nem mindennapi "unikornismama és lánya"-találkozóról készült videót itt tekinthetik meg.