Öngyilkos lett a férfi, aki nőnek öltözve próbált kijutni a börtönből

prisoners TOPSHOTS Vertical verticalstrip
Handout picture released by Rio de Janeiro's State Secretariat of Prison Administration (SEAP) showing Brazilian inmate Clauvino da Silva wearing a wig and a mask after been captured while trying to escape the Gericino prison complex, in Rio de Janeiro, Brazil, on August 03, 2019. - A drug dealer attempted to escape a Rio de Janeiro prison disguised as his daughter with a wig and a mask, authorities informed. (Photo by HO / SEAP / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / SEAP" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Felakasztotta magát az a brazil rab, aki a múlt héten a saját lányának öltözve próbált kijutni a börtönből – írja a Reuters.
Vágólapra másolva!

A 42 éves kábítószer-kereskedő, Clauvino da Silva felakasztotta magát cellájában, a Rio de Janeiro közelében található Gericinó nevű börtönben.

Da Silva azzal került be a hírekbe, hogy szombaton gumimaszkban, parókával, melltartót és testhezálló szűk farmert viselve, nőnek öltözve próbált megszökni.

Clauvino da Silva nőnek öltözve Forrás: AFP/Ho

Clauvino da Silvát drogkereskedelem miatt 73 év és 10 hónap szabadságvesztésre ítélték. 2013-ban egyszer már megszökött több tucatnyi rabtársával a börtönből.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!