Egy 94 éves dédnagymama életében először kóstolt pizzát

94 éves dédnagymama
A 94 éves dédnagymama, Audrey Prudence először kóstol pizzát
Vágólapra másolva!
Egy 94 éves dédnagymama hét évtizeden keresztül kerülte az olasz ételeket, mert férjét a második világháború idején a Duce, Benito Mussolini katonái éheztették. Audrey Prudence most felhagyott fogadalmával, és állítása szerint alig várja, hogy minél több fajtát kipróbáljon.
Vágólapra másolva!

Az idős hölgy Jack nevű férjét a világháború végén engedték el egy olasz fogolytáborból, ahol mindössze napi egy tál zellerlevest kapott.

Az egyik unokája szerint nagyapja alultáplált lett, és ez későbbi életében sok egészségügyi problémát okozott neki.

A nagypapa történeteiből az derült ki, hogy borzalmasan bántak velük az olasz fogolytáborokban. Ekkor döntött úgy Jack és a felesége, hogy bár a német ételeket nem fogják bojkottálni, de olaszt sohasem fognak enni - olvasható a Daily Mail oldalán.

Az egykori férj 18 évesen vonult be a brit hadseregbe, de 1942-ben elfogták a németek Észak-Afrikában. A német táborokban jól bántak vele két és fél évig, mielőtt átszállították volna Olaszországba.

Audrey Prudence férje 10 évvel ezelőtti halála után kezdett olyan olasz ételek felé is nyitni, mint a bolognai spagetti. Majd egy agyvérzést követően készített egy bakancslistát, melynek első helyén a pizzaevés szerepelt. Miután megkóstolt egy hawaii pizzát, bevallotta, hogy alig várja, hogy más fajtákat is kipróbálhasson.

A három unokával és kilenc dédunokával rendelkező dédi azt mondta a pizzakóstolás után, hogy az élmény olyan, mintha

egy teljes étkezés lenne egy nagy darab kenyéren.