Leszámoltak a liberálisok egy diákkal, aki szerint a nőknek nincs férfi nemi szervük

Vágólapra másolva!
„Biztonsági okokból" visszavonták egy egyetemi hallgató meghívását egy szólásszabadságra kihegyezett vitáról, mert megosztott Twitteren egy bejegyzést, ami szerint a nőknek nincs péniszük.
Vágólapra másolva!

Az Angelos Sofocleous nevű diák még tavaly augusztusban lépett bűnbe a liberális véleményterror ingoványos mocsarában, amikor meg merészelt osztani egy olyan bejegyzést a közösségi oldalán, ami azt a tudományos tényt állapítja meg, miszerint a nőknek nincs péniszük. Szinte már meg sem kell lepődni azon, hogy jött a szokásos baloldali lejáratás és megbélyegzés.

A liberálisok ráadásul annyira belejöttek a szerencsétlen hallgató kivéreztetésébe, hogy emiatt

távoznia kellett a Humanista Diákok nevű szervezet elnöki és a Durhami Egyetem társadalomfilozófiai lapjának segédszerkesztői pozíciójából is.

Természetesen ráragasztották a „transzfób" jelzőt is.

A legironikusabb azonban az egészben az, hogy a férfi részt vett volna előadóként a Bristoli Egyetem Szólásszabadság Egyesületének rendezvényén, ám az eset után „biztonsági okokból" visszavonták a meghívást.

Tehát, egy elvileg a szabad beszédet és vélemény kinyilvánítását hirdető eseményről, amiért meg merte osztani a nem éppen liberális-kompatibilis álláspontját.

Sofocleous egyébként a fenti, cáfolhatatlan biológiai tényt szerette volna prezentálni az esemény során, és akkor jött az értesítés, hogy mégsem számítanak rá. A döntésért a Bristoli Egyetem hallgatói szervezete a felelős, a Szólásszabadság Egyesülete egyenesen azzal vádolta meg őket, hogy „piros ragasztószalaggal akadályozták meg, hogy beszéljen".

És mit mondtak erre a szervezetnél? Hogy előzetesen megvizsgálták Sofocleoust, és arra jutottak, hogy szerepeltetése esetén biztonsági személyzetre lenne szükség, hogy az eseményen minden simán menjen.

Ilyen ez a liberális szólásszabadság, amíg az ember azt mondja, amit hallani akarnak, addig nincs baj. De azonnal leszámolnak azzal, akinek ellentétes a véleménye.